Joen Juju hakee päävalmentajaa edustusjoukkueelle ja toimihenkilöitä Jujuun kaudelle 2019-2020


Tyttö- ja naislentopalloseuran, Joen Jujun, edustusjoukkueen toinen 1. sarjakausi päättyi tavoitteiden mukaisesti eli joukkue saavutti ylemmän jatkosarjan paikan ja sijoittui runkosarjassa yhdeksänneksi. Joukkueen kausi päättyi tänä vuonna puolivälieriin, hienon taistelun jälkeen runkosarjan voittajaa LP Viesti Akatemiaa vastaan.

Kuva: Marko Kaasinen

Päävalmentaja Jujun edustusjoukkueelle
Seuran tavoitteena on pelata liigassa vuonna 2025. Seura rakentaa toimintaansa pitkäjänteisesti tämän tavoitteen mukaisesti. Seurassamme on vahva juniorityö ja meillä on jo yli sata lisenssipelaajaa. Edustusjoukkueessamme pelaakin useita seuran kasvatteja. Etsimmekin nyt päävalmentajaa nuorelle edustusjoukkueellemme. Päävalmentajan tehtäviin kuuluu myös muut erikseen sovittavat valmennus- ja muut tehtävät seurassa. Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen 31.3.2019 mennessä sähköpostilla: info@joenjuju.fi

Kuva: Tommi Vaskonen


Toimihenkilöitä vapaaehtoistyöhön
Jujun valmentajat, joukkueenjohtajat, vanhemmat ja monet kymmenet vapaaehtoiset tekevät joka viikko vapaaehtoistyötä pelaajiemme ja seuran kehittämisen eteen. Jujulla on junnujoukkueita aina F- junnuista A-tyttöihin. Seuran pelaajapolku on rakennettu Lentopalloliiton linjausten mukaisesti ja seuran valmentajat toimivat niin Jujun kuin Itä-Suomen aluevalmennuksen tehtävissä. Seuralla on edustusjoukkue naisten 1-sarjassa sekä farmijoukkue 2-sarjassa. Seurassa on myös naisten 3-sarjajoukkue sekä perhevuoro taustajoukoille. Seurassamme on mahdollisuus harrastaa lentopalloa siis monella tasolla.

Meillä on erilaisia tehtäviä tarjolla jokaisen innostuksen ja osaamisen mukaan. Toimihenkilöt voivat toimia mm. valmentajina, joukkueenjohtajina, yhteistyökumppanuusverkoston kehittäjinä, markkinointi- ja viestintävastaavina, valokuvaajina eri joukkueiden turnauksissa, talkoovastaavina tai vaikkapa tapahtumavastaavina.

Jos sinulla on siis innostusta vapaaehtoistyöhön ja innostusta olla kehittämässä tyttö- ja naislentopalloa, niin otathan yhteyttä meihin jo tänään!

Lisätietoja voi kysyä seuramme puheenjohtajalta, Matti Turtiaiselta. matti.turtiainen@uef.fi tai puh: 050 527 7015.

Tervetuloa mukaan Juju-perheeseen!
Puheenjohtaja, Matti

Share Button