Thomas Heiskanen on valittu Jujun edustusjoukkueen uudeksi päävalmentajaksi


Jujun naisten 1-sarjajoukkueen uudeksi päävalmentajaksi on valittu Thomas Heiskanen. Thomas tunnetaan mm. entisen SurVo:n (Susiraja Volleyn) miesten 1-sarjan menestyksekkäänä päävalmentajana.  Hänellä on pelaajataustan (mm. noin 300 1-sarjaottelua ja nuorten SM-sarjaotteluita) lisäksi pitkä kokemus lentopallovalmentamisessa niin poikien, miesten 1-sarjan sekä Itä-Suomen tyttöjen ja poikien aluevalmennuksesta. Lisäksi hän toimi lukukaudella 2018-2019 Joensuun Urheiluakatemiassa lentopallovalmentajana. Thomas on suorittanut III-tason huippuvalmentajatutkinnon.

Seuran tavoitteena liiganousu
Joen Juju on kevään aikana päivittänyt strategiaansa ja tavoitteitaan ja seura tavoittelee pitkäjänteisesti liigapaikkaa. Tavoitteeseen pääseminen edellyttää sekä organisaation että pelillisen puolen pitkäjänteistä kehittämistä. Panostamme myyntiorganisaatioon, junioreiden pelaajapolun ja valmennuslinjausten kehittämiseen. Samalla meille on tärkeää, että tarjoamme kaikille nuorille matalan kynnyksen lentopallon harrastamiseen. Teimme päävalmentajavalinnan kovien hakijoiden joukosta. ”Olen iloinen, että valinta kohdistui oman seuran sisällä toimivaan valmentajaan,” toteaa seuran puheenjohtaja Matti Turtiainen. ”Olen myös vakuuttunut, että saamme Thomaksesta päävalmentajan, jonka kanssa saavutamme seuran strategian mukaiset tavoitteet,” Turtiainen jatkaa.

Pitkäjänteinen ja tavoitteellinen valmennustyö
Thomas Heiskanen on erittäin kiitollinen valinnasta ja luottamuksesta. ”Seuran arvot kohtaavat vahvasti omien arvojen kanssa ja haluan tehdä pitkäjänteistä työtä tavoitteellisesti”, toteaa Thomas Jujun tavoitteista.  Mielestäni ottaen huomioon realismi, Jujun liiganousu täytyy valmistella hyvin ja pelillinen puoli on vain osa sitä ja taustojen vahvistus vaatii myös oman työnsä. ”Oma valmennustapa perustuu pelaajien taitojen ja ominaisuuksien kehittämiseen ja noiden jalostamiseen joukkueen eduksi, ”, Thomas kertoo. Myös seuran junioritoiminnan valmennuksen linjaus on tärkeää, saadaan “valmisteltua” tulevia edustusjoukkueen pelaajia jo junioreina oikeanlaiseen tapaan harjoitella ja ajatella.  Seuran harrastejoukkueiden ylläpito on mielestäni myös tärkeää, suuremmasta harrastajamassasta on helpompi ammentaa kärkeä pelaajapolun päähän, Thomas toteaa. Edustusjoukkuetta aletaan kasaamaan päävalmentajan toimesta saman tien ja sopimustilanteesta tiedotetaan sitä mukaa kun pelaajasopimuksia saadaan tehdyksi.

Lentopalloseura Joen Juju
Joen Juju on Pohjois-Karjalan suurin tyttö- ja naislentopalloseura ja Jujussa on tällä hetkellä noin 150 jäsentä ja yli 100 lisenssipelaajaa. Seura on edelleen tällä kaudella kasvattanut pelaaja- ja joukkuemääriään mukavasti. Seura tekee merkittävää nuorison parissa olevaa harrasteliikuntatoimintaa ja on mukana SM-tasoisessa kilpailutoiminnassa. Menestyvät huippu-urheilijamme innostavat kaikenikäisiä urheilun pariin ja urheilullisesti lahjakkailla on mahdollisuus pyrkiä kansainväliselle huipulle.

Jujulla on useita joukkueita kaikissa ikäluokissa aina F-junnuista (7-8-vuotiaat) A-junioreihin. Edustusjoukkue pelaa 1-sarjassa ja tavoitteena on nousta liigaan. Seuralla on myös joukkue naisten 2- sarjassa sekä 3-sarjassa pelaajien kehittymisen takaamiseksi ja lajin harrastamisen mahdollistamiseksi omalla tasolla. Edustusjoukkue esitti hyviä otteita toisella kaudellaan 1-sarjassa, sarja oli äärettömän tasainen. Korkeatasoiselle tyttö- ja naislentopallolle on tilaus Joensuussa, minkä Juju pyrkii täyttämään. Toiminnan laajuus ja organisointi pyrkivät takaamaan myös toiminnan jatkuvuuden.

Jujulaiset tekevät pitkäjänteistä työtä seuran kehittämiseksi niin valmennusosaamisen kuin seuran johtamisen ja hallinnon osalta. Seuran valmentajia toimii Itä-Suomen alueen sekä Pohjois-Karjalan D-, C- ja B-ikäisten aluevalmennustehtävissä, sekä Joensuun Urheiluakatemian valmennuksessa. Seura tekee laajaa yhteistyötä niin maakunnan kuin Itä-Suomen lentopalloseurojen kanssa.

Yhteystiedot:
Thomas Heiskanen, päävalmentaja, puh: 040 089 4418 tai sähköposti: thomas.heiskanen@joenjuju.fi
Matti Turtiainen, puheenjohtaja, Joen Juju, puh: 050 527 7015, matti.turtiainen@uef.fi

Share Button