10.2 B-tytöt kotiturnauksessa

Lauantaina pelattiin Utran koululla viimeinen pooliturnaus.
Kolmen joukkueen turnauksessa mukana oli Juju, JyväsLentiksen 2-joukkue ja Kuhmon Kiva.
Poikkeuksena tällä kertaa, kolmen joukkueen poolissa pelataan kolme-eräisiä pelejä 25 pisteeseen.

Joukkueen apuvalmentajana viime turnauksessa alaraajavamman saanut Oona.
Yleispelaajan tontilla aloitti normaalisti hakkurina toimiva Anniina. Passarina Pinja, toinen YP Mette, keskellä Siiri ja Tiia, hakkurina Venla ja liberona Ella.

Eka peli JyLeä vastaan ja eka erä alkoi ihan iloisella ilmeellä. 22-15 johtoasemassa kuitenkin ote hiukan herpaantui ja kaveri pääsi melkein tasoihin. 23-22 otettu aikalisä kuitenkin rauhoitti mielet ja sai keskittymisen taas omaan hyvään tekemiseen. Eka erä meille 25-22. Hyvä alku turnaukselle siis.
Toiseen erään Jenna passariksi ja Elli hakkuriksi. Tässä heikompi alku, 2-6 tilanteen aikalisän jälkeen päästiin kuitenkin erään mukaan ja noustiin taas piste kerrallaan mukaan. Erä lopulta selvästi 25-17 meille ja voitto pelistä varmistettu, kolmas erä kuitenkin edessä.
Kolmanteen erään eka erän kokoonpano takaisin ja mahdoton määrä syöttövirheitä, vire hävisi kokonaan? Ei voi kyllä erää voittaa, jos itse tekee 12 syöttövirhettä… No 22-25 kolmas erä kaverille.

Seuraavassa pelissä Kuhmo voitti JyLen samoin 2-1 numeroin.

Ennen viimeistä peliä kaikki tasan kahdessa pisteessä eli turnauksen sijoitukset ratkottiin Kivan ja meidän pelissä. Useampi peli on tällä kaudella jo keskenään pelattu ja Kiva vienyt suurimman osan helposti. Niin nytkin pari eka erää. Kolmas sitten kääntyi meille.

Turnauksen ylivoimaiseksi kohokohdaksi muodostui passarimme Pinjan huippuonnistuminen kakkoskosketuksesta hyppypassista vasemman käden tappo. Toivottavasti joku yleisöstä sai videolle ja toimittaa miullekin 🙂 Mahtava suoritus.
Kaikkineen kohtuupositiivinen maku jäi.

– Anders

Share Button