A-tytöt Nurmossa 24.2 – päällekkäisyydet ja sairastelut pistivät joukkueen kokoonpanon uusiksi

Kun läksimme la aamuna 5.30 ajelemaan kohti Nurmoa oli tällä kertaa bussissa allekirjoittaneen ja Tommin lisäksi hiukan oudompia pelaajia kyydissä.  Päällekkäisyyksien ja sairastumisien johdosta aikaisemmin mukana olleista oli vain Jasmin, Vilma, Pinja sekä Anniina. Onneksi saimme,( iso kiitos tytöille) B:stä Metten ja Siirin sekä N-kakkosesta Tian mukaan, muuten olisimme joutuneet luovuttamaan ja sehän ei ole tämän homman tarkoitus.

Ensimmäinen peli Pyrintöä vastaan jonka olemme tällä kaudella voittaneet muutaman kerran, arvottiin pelipaikat ja ei kun homma käyntiin. Pelasimme ihan kelpo erän siihen nähden että pelirooleja jouduttiin muuttamaan aika raskaalla kädellä mm Mette liberona, Vilma yleispelaaja jne. Hävisimme niukasti 25-23, toinen erä samoissa tunnelmissa 25-18.

Toinen peli kovaksi ryhmäksi tiedettyä emäntäjoukkuetta vastaan, jonka olemme kohdanneet aikaisemmin kolme kertaa joista pari voittoa ja yksi tappio. Pelirooleja muutettiin hiukan ja rohkeasti ns. tultapäin, pelasimmekin eka erässä ehkä päivän parasta peliä ja pystyimme ajoittain haastamaan Nurmoa tyylikkäästi. Ottelu kuitenkin emännille 2-0 erin 20-25 17-25.

Kolmannessa pelissä Vilppulan Tähteä vastaan varsinkin eka erässä oli havaittavissa hiukan jo luovuttamista ja ei oikein uskottu omiin kykyihin, erä vastustajalle 25-16. Toisessa erässä saatiin jo ajoittain juonesta kiinni ja pystyimme haastamaan Vilppulaa välillä kunnolla mutta erän lopussa hiukan uskonpuutetta ja erä vastustajalle 25-20.

Pelasimme koko päivän mielestäni ihan kohtuullista lentopalloa ottaen huomioon että isolla osalla pelaajia ei ennen lauantaita ollut yhtään yhteistä palloa pelattuna. Erä voitto tai jopa ottelun voitto ei olisi ollut väärin mutta niin kuin tiedetään nämä ei ole toivotaan, toivotaan juttuja.

Opimme varmasti päivän aikana monia juttuja mutta yksi asia tuli ehkä selvimmin esille, pallo on pystyttävä toimittamaan passarille hänen ”kotiinsa” verkolle, muussa tapauksessa joutuu turvautumaan sormi/hiha lyöntiin ja pallo tulee yleensä takaisin sellaisella ”postimerkillä” varustettuna että siinä ei ole palautus oikeutta.

Haluan vielä kiittää Metteä, Tiaa ja Siiriä että lähtivät ennakkoluulottomasti mukaan lyhyellä varoitusajalla joukkueeseen josta heillä ei ollut minkäänlaista kokemusta ja siitä huolimatta täyttivät paikkansa hienosti.

Kauden viimeisessä turnauksessa toukokuun alkupuolella pelaamme sijoista 21-24.

Matti

Share Button