A-tytöt Raahessa d-pooliturnauksessa 13.1.

A-tyttöjen joukkue PaJu pelasi viikonloppuna Raahessa D-pooliturnauksessa lähtökohtana että turnausvoitto olisi tarkoittanut välieriä.

Ensimmäinen ottelu Raahea vastaan, kuusikkoon Sini, Jasmin, Jenna, Vilma, Juulia, Tara ja liberoksi Venla. Liekkö ensimmäisessä erässä muistunut liikaakin mieleen välierät, kun pelimme ei käynnistynyt toivotulla tavalla. Voihan tietenkin olla että myös vähäinen yhteisharjoittelun puute näkyi otteissamme, eka erä Raahelle 17-25. Toisessa erässä tahti muuttui ja huomasi heti erän alussa kuka vie ja kuka “vikisee”, erä PaJulle 25-18. Kolmas erä oli varsinainen trilleri joka päättyi jatkopalloilla Raahelle 18-16.
Hyvä peli meiltä vaikka tappio kirpaisikin ja on muistettava että aina kun mennään jatkopalloille on väkisinkin myös “rouva fortunalla” osansa lopputulokseen.

Toinen ottelu Korpilahden Pyrintöä vastaan oli aikaisempien pelien perusteella ns. selvä tapaus ja niin kuin kaikki lajia seuraavat tietävät niin siinä piilee suuri vaara. Ensimmäinen erä puhtaasti 12-25 meille mutta toisessa erässä jouduimme Markun kanssa muistuttamaan useammin kun kerran että miksi täällä ollaan ! No, tämä viesti meni sen verran perille että erä meille hikisesti 23-25 ja koko ottelu 0-2. Tässä ottelussa sai peliaikaa kaikki, eli aikaisemmin mainittujen lisäksi Ansku, Pinja ja Heidi.

Kolmas ottelu ja vastassa lakeuksien ylpeys Nurmon Jymy, jo nimen kuuleminenkin aiheuttaa sen että pelaajilla ja myös valmentajilla on hermosto kilpailu kunnossa välittömästi, niin tälläkin kertaa.
Ensimmäisessä erässä huomasi että Nurmoon oli kantautunut nuoremman A-tyttö joukkueen mukana tietoa tästä idän ihmeestä nimeltä PaJu koska vastustajalla näytti olevan liiga-pelureita myöten asenne kohdallaan, siitä huolimatta erä meille päivän parhaimmalla esityksellä 17-25. Oli erityisen hienoa katsoa mm. kun meidän keskarit Heidi ja Vilma “jäädyttivät” upeilla torjunnoillaan Nurmon liiga-ryhmässäkin aloituksessa esiintyvän pelaajan nelospaikan hyökkäykset.
Toinen erä meni niukasti Nurmolle 23-25 ja kolmas valitettavasti totuttuun tapaan 12-15. Tappiosta huolimatta erinomainen peli meiltä joka varmasti antoi meille intoa ja uskoa tuleviin koitoksiin.
Tällä kertaa välierä paikka jäi niukasti saavuttamatta mutta kolmas sija tarkoittaa sitä että seuraavassa turnauksessa sijoittumalla kahden joukkoon varmistamme välierä paikan. Ja mikä parasta, turnaus pelataan todennäköisesti Outokummussa. Turnauksesta ei varmasti tule puuttumaan mielenkiintoa sillä vastassamme on Nurmon molemmat A-tyttö joukkueet sekä Kauhavan Wisa, joten pohjanmaa vs karjala taistelu välieristä on varmasti näkemisen arvoinen.

Matti

Share Button