A-tyttöjen finaalipaikka jäi kahden pallon päähän

TURNAUSRAPORTTI: A – TYTÖT LIETO 4.3.2017

Joen Jujun A – tytöt eivät pystyneet varmistamaan finaalipaikkaansa kahdeksan joukkueen SM-finaaliin kun sijoittautuivat Liedossa käydyssä välieräturnauksessa kolmannelle sijalle.

Juju hävisi ensimmäisen pelinsä tiukkojen vaiheiden jälkeen Oulunsalon Vasamalle 0-2 (25 – 27, 20 – 25).

Toisessa pelissä vastaan asettui Pihtiputaan Ploki, jota vastaan oli pelattu aiemminkin tiukkoja pelejä. Juju vei ensimmäisen erän 25 – 22. Toisessa erässä Jujulle sattui harmittavan paljon omia virheitä jotka tulivat maksamaan turnauksen lopussa finaalipaikan. Toinen erä Plokille 25 – 15. Kolmannessa erässä jatkettiin tasaväkistä taistelua ottelun voitosta, mutta lopulta Jujulle tappio 11 – 15 ja koko ottelun häviö 1-2.

Kolmas peli Liedon Parmaa oli ratkaiseva. Kun turnauksen keskinäiset ottelut oli pelattu sopivasti ristiin. Tiesi kaksi nolla voitto sitä, että taisteltaisiin finaalipaikasta. Peli olikin todella hyvän joukkueen näytöstä ja Juju vei sen 2-0 (erät 25 -16 ja 25 -22). Mutta taistelu ei aivan riittänyt. Tällä kertaa jäätiin kahden pallon päähän finaalipaikasta, mutta kokonaisuudessaan joukkue pelaa sellaisella tasolla että yhtään hävettävää ei ole. Muut joukkueet vaan olivat tällä kertaa piirun verran parempia.

Hieman jossiteltavaa jäi siitä että salipulan vuoksi emme tänäkään vuonna voineet hakea tyttöjen SM finaaleja Joensuuhun. Tällä kertaa A tyttöjen SM-finaalit myönnettiin Laihialle joka omassa lohkossaan tuli kolmanneksi. Onnea Laihialle kun saatte tuhat innokasta lentopallon ystävää teille käymään. Voi kun joku vuosi voitaisiin nähdä Joensuussakin lentopallon nuorten SM – finaaleja. Tahkoavathan tytöt SM sarjaa monessa ikäluokassa hyvällä menestyksellä. Nämä finaalit meidän tytöt ja taustajoukot olisivat ansainneet.
– Kimmo

Share Button