A-tyttöjen ja edustuksen kausi 16-17 pakettiin

Kun ajoimme lauantaina iltayöstä  A-tyttöjen viimeisestä turnauksesta sohjossa ja sumussa kohti Joensuuta, niin ajatukset olivat hiukan samanmoiset. Toisaalta takana oli hyvin mennyt edustuksen kausi, joka päättyi sarjanousuun. Tuoreimmassa muistissa a-tyttöjen turnaus, joka päättyi kahteen 2-1 tappioon, sekä yhteen voittoon samoin numeroin.

Sijoituksemme oli kolmenkymmenen joukkueen sarjassa yhdestoista, eli varsin mallikelpoinen. Mutta väkisinkin palautui mieleen välierä, jossa tuntui, että ”rouva fortunakin” unohti meidät ja putosimme finaalista niukimmalla erolla. Tappion jälkeen tämän suuntaiset ajatukset lienevät normaaleja ja tarvetta terapeutille ei vielä ole.

Muutaman päivän pureskelun jälkeen tilanne on aivan toinen. Finaalipaikan niukka menetys ja A-tyttöjen pari tappiota ei tuntunut missään. Aika kultaa muistot yllättävän nopeasti ja hyvä niin.

Kokonaisuutena kausi oli kaikkinensa mahtava ja upea. Edustus pelasi muutamaa ylemmän jatkosarjan ottelua  lukuun ottamatta, erittäin hyvin koko ajan.

Joukkue kasvoi kauden aikana nimenomaan joukkueeksi isolla J:llä. Henkilökohtaiset taidot kehittyivät, ja alkukaudesta vaivannut hyökkäyksien tehottomuus parani. Passari pystyi pyörittämään monipuolisempaa peliä, kun ratkaisijoita löytyi yhä useammalta paikalta.

Mielestäni tämä oli erittäin tärkeä asia sarjanousua ajatellen. Se näkyi myös selkeästi Sarin ja Teuvon tekemissä ottelutilastoissa kauden edetessä.

Tämä oli mahtava joukkue ja olen ylpeä, että olen saanut olla yksi palanen tätä ryhmää.

Haluan kiittää Saria, Teuvoa ja Kimmoa. Olitte mukana tekemässä arvokasta työtä tämän joukkueen eteen. Tämä kausi ei varmasti allekirjoittaneelta unohdu koskaan.

Haluan myös kiittää pelaajia, vanhempia, Jujulaisia, yhteistyökumppaneita ja kaikkia jotka olitte mukana kannustamassa ja toteuttamassa meidän tavoitetta.

Tästä on hyvä lähteä yhdessä kohti uusia tavoitteita ja unelmia. KIITOS!!

Matti, valmentaja

Share Button