Anna Yefremenko hakkuriksi – Joen Juju valmiina kauteen

Ukrainalainen Anna Yefremenko on solminut 1+1 vuotisen sopimuksen lentopallon naisten 1 – sarjassa pelaavan Joen Jujun kanssa. Lokakuussa 22-vuotta täyttävä 190 senttinen hakkuri on pelannut vuodet 2014 – 2018 Ukrainan superliigaa. Anna siirtyy Jujuun Galychanka -TNEU Ternopilin joukkueesta. Kaudella 2017 -2018 Anna sai hopeaa Ukrainan cupissa ja pronssia Ukrainan superliigassa.

”Juju on valmis kauteen”

Jujun valmentaja Matti Hämäläinen on tyytyväinen, kun Annan siirto Joensuuhun varmistui:

Anna vietti viikon Joensuussa ja hänen tekemisestään paistoi selvät ammattispelaajan otteet. Hän on nöyrä, avoin, iloinen ja valmis treenaamaan. Anna on se joukkueen puuttuva palanen, joka asenteellaan ja tekemisellään nostaa muunkin joukkueen aivan uudelle tasolle. Halusimme pelaajan, kuka osaa hakkurina tehdä muutakin kuin lyödä kovaa. Anna puolustaa hyvin ja omaa aivan huikean arsenaalin hyökkäyspään ratkaisuja.

Annan perässä oli monet liigajoukkueet ja olemme organisaationa todella tyytyväisiä, että Anna valitsi juuri Joensuun. Selkeästi joukkueen loistava yhteishenki ja kaupunki tekivät häneen lähtemättömän vaikutuksen. Annalla on halua mennä eteenpäin urallaan ja auttaa joukkuetta pelintason nostamisessa.

Anna pelaa ensimmäiset pelinsä Jujun paidassa  Savon Sanomat syysturnauksessa tänä viikonloppuna.

Kimmo

Share Button