B-tytöt Kuhmossa la 17.3 “Tulihan se sieltä”

Nimittäin turnausvoitto puhtaalla pelillä!

Joen Jujun B-tyttöjen välieräturnaus koski sijoja 53-68.
Turnauksessa mukana turnausemännät Kuhmon Kiva, Sodankylän TähtiVolley ja WoVo Rovaniemeltä.
Turnauksen kaksi parasta pelaamaan sijoista 53-60 ja kaksi heikointa sijat 61-68.

Päivän tulokset löytyy tuolta:
https://lentopallo.torneopal.fi/taso/sarja.php…

Matkassa Jennaa lukuunottamatta kaikki. Toki hieman jo etukäteen tiedettiin peluutuksen olevan haaste.
Osa pelaajista kärsii alavartalovammoista, osa ylähengitystieoireista. Saadaanko yhdeksästä pelaajasta jokaiseen peliin seitsikko jalkeille..?

Päivän ensimmäinen peli erittäin tuttua Kivan joukkuetta vastaan. Tällä kaudella viides kohtaaminen ja voitot Kivalle 3-1.
Pinja passariksi, Mette ja Oona yp-tonteille, Siiri ja Venla keskelle, Anniina hakkuriksi ja Ella liberoimaan.
Tiia ja Elli reservissä.
Ensimmäinen oli kääntymässä Kuhmon suuntaan, tilanne oli 15-20. Meidän peli alkoi herätä ja pääsimme erään mukaan. Lopulta tässä kävikin niin, että erä
tulikin meille siitä loppuun saakka 25-20. Voitto eka erästä.
Voittanutta ei vaihdettu, hiukan särkylääkkeitä kuitenkin jouduttiin käyttämään erätauollakin.
Toinen erä ei sitten koskaan startannutkaan, ensimmäisen erän hyvä fiilis hävisi ja erä kirjattiin 14-25 Kuhmolle.
Kolmanteen erään saatiin syöttö. Mette syötti meidät hyvälle 7-0 karkumatkalle, joka oli riittävä tällä kertaa. Voitto kolmannesta 15-12 ja ottelu näin meille 2-1.

Toiseen peliin sitten WoVo vastaan.
Muutoin lähdetiin samalla kuin aiemmin, Elli tuli hakkuriksi Anniinan paikalle. Ensimmäinen erä, todella pitkään pelattiin virkamiespalloilua.
“Pelaillaan peli pois” – asenteella pysyttiin suht tasatilanteessa, toki kaveri sai muutaman eräpallonkin tilanteessa 24-21.
Erän loppu oli kuitenkin herätys, jota joukkue todella tarvitsi. Ellan “gamesaver”-pelastus piti meidät taistelussa mukana, pari eräpalloa meillekin, sitten vielä 26-27 eräpallo vastustajalle.
Ei kuitenkaan vieläkään poikki ja onnistuimme lopulta kääntämään eka erän 29-27.
Jälleen toiseen erään lähdettiin samalla kokoonpanolla.
Virkamiespalloilu oli nyt unohdettu ja pelattiin rentoa, hyvää lentopalloa. Erä selvästi 25-13 meille. Näin ottelu meille 2-0.

Tässä taas ottelun tauko, jonka aikana Oonalla äkillinen pahoinvointi. Peluutus viimeiseen peliin uusiksi ja Anniina otti yp-tontin ja Tiia hakkuriksi.
Ensimmäinen erä jälleen kaikesta huolimatta riittävän hyvää lentopalloa ja voitto 25-17. Toisessa erässä vastustajakin pääsi paremmin peliin mukaan ja saivat yleispelaajille luotua enemmän mahdollisuuksia.
Nämä pitivätkin meidän puolustusta välillä tiukilla. TäVo vei peliä aina 22 pisteeseen saakka. Siihen kohtaan aikalisä tilanteessa 20-22.
Hieman aiemmin Tiian paikalle vaihdettu Elli voitetun pallon jälkeen syöttämään yhdellä ainoalla ohjeella “Ota varman päälle ja pidä ruudussa”.
Elli teki työtä pyydettyä ja pisti pari ässää vastustajan kenttään ja meille ottelu siitä poikki, 25-22. Ottelu 2-0.

Kauden ensimmäinen turnausvoitto oli siis tosiasia. Hienoa, että onnistuimme sekä Kuhmoa että ennestään tuntemattomia joukkueita vastaan vähintään kohtalaisesti.
Peluutuksen puolella onnistuimme kohtalaisesti, ei kuitenkaan suunnitellusti saatu pelaajia lepuutettua tarpeeksi. Hyvä, ansaittu tulos, hienoa tytöt!

Viimeisessä turnauksessa pelataan vielä Kivan kanssa yksi peli tälle kaudelle. Poolijärjestelmä sikäli toimii, mutta 6 ottelua saman joukkueen kanssa? 7 turnausta poislukien tasoturnaus on siis sarjassa..
5 x pooliturnaus + VE + sijoitusturnaus. Aika tasan on ilmeisesti pelattu, kun aina samassa.
Muut joukkueet ovat Ylöjärven Ryhdin B2 ja Särkät. 14.4 on alustava turnauspäivä.

Share Button