B-tyttöjen kotiturnaus 28.10

Lauantai-aamuna Reijolassa ei ollut vielä lunta.
Joukkue saapui hallille 9:30 ja tutusti musiikki soi kovalla.

Ensimmäiseen otteluun saatiin vastaan LeVi, jolle hävisimme tasoturnauksessa selvästi 2-0. Tällä kertaa tavoitteena oli parantaa omaa tekemistä eritoten vastaanoton ja puolustuksen saralla. Ensimmäinen erä ei kuitenkaan vielä “ihan lähtenyt”. Erä selkeästi vieraille 16-25. Aliisa Kauniston kovat lyönnit ovat hienoa katsottavaa, mutta harmiksemme tulevat vastustajan puolelta. Toinen erä, omat virheet pelistä vähemmäksi ja hyvä tulee? Oma nelosen hyökkäyssuunta kuntoon ja antaa paukkua. Tämä auttoi ja toiseen erään 6-2 johtotilanteessa Antero otti ensimmäisen aikalisän. Erä jatkui hyvin aina 19-13 tilanteeseen saakka, jolloin vastaanotto hieman haasteissa. Tilanteessa 19-16 otin aikalisän. Toinen aikalisä aika pian perään tilanteeseen 20-18. Siitä selvittiin ja kaverin viimeinen aikalisä meidän johtaessa 22-20. Erä siitä loppuun ja voitto 25-20. Tasoturnauksessa ei saatu edes 10 pistettä, joten parannus oli loistava 🙂
Kolmas erä vielä ja peli pidettävä hyvänä. 0-3 taululla heti ja aikalisälle. Siitä selkeä parannus ja peliin taas taistelemaan, 6-4 johtotilanteessa vastustajan aikalisä. Tästä rallateltiin kohti erävoittoa ja toinen vastustajan aikalisä tilanteessa 11-5. Tässä vaiheessa kaveri pääsi taas peliin hyvin mukaan. Oma toinen aikalisä 12-10 johtotilanteessa ja erä lopulta meille 15-11. Loistava aloitus päivään.

Toinen ottelu heti perään ennestään tuntematonta JyLen 2-joukkuetta vastaan. Meidän syöttöpeli oli hyvää ja useilla ässäsyötöillä revittiin kaulaa ensimmäisessä erässä riittävästi, erä meille 25-15. Liekö taas tullut tunne siitä, että toinen erä tulee samalla tavalla. Eipä tullut. JyLen peli parani huomattavasti ja he tekivät huomattavasti vähemmän suoria virheitä. 9-13 tappiotilanteessa aikalisä ja sieltä muistutusten myötä takaisin kentälle. Kiri alkoi piste kerrallaan, kunnes tilanteessa 21-21 päästiin tasoihin. Siitä erä hoidettiin 25-22 kotiin ja ottelu 2-0.

Sitten, jos aikuisissa pitkä erätauko kaiken muuttaa voi.. Junioreissa pitkä otteluväli voi tehdä saman. Kolmen ottelun tauko tähän väliin ja viimeinen ottelu Mikkelin P-Black joukkuetta vastaan. Ensimmäinen erä voitettiin, vaikka tehtiin 15 suoraa virhettä? 25-19. Toinen ja kolmas erä sitten hävittiin silti. Selkeä on harjoituksen kohde meillä taas.

No turnauksessa sijoituttiin toiseksi (hyvä tulos tähän vaiheeseen kautta) ja pelit jatkuvat marrraskuun puolivälissä Varkaudessa. Tyytyväinen kahteen ensimmäiseen peliin.

Tilastoja:
Vastaanoton puolella kolmen päävastaanottajan tehot päivän aikana 82%, 50% ja 46%
Tehotilaston puolella seuraavia lukuja:
27/+13, 27/+12, 10/-7, 13/0, 14/+7, 6/+5… Yhteensä 99/+32.

– Anders

Share Button