B-tyttöjen Kuhmon matka, autollakin matkapahoinvointia

Mitähän tästä päivästä sanoisi…
Aamu alkoi hyvällä fiiliksellä ja joukkue tiesi, että hyvällä pelillä päästäisiin nousemaan D-pooliin ja sitä kautta mahdollisesti välieriin.

Ensimmäinen peli Kuhmon Kivaa vastaan oli pientä hakemista. Peli hävittiin 2-0, mutta paljosta se ei jäänyt kun molemmat erät päättyivät 25-23 vastustajalle.
Toinen peli Mikkelin Passareita vastaan alkoi hyvin, mutta kuten edellisessäkin pelissä, ei hyvä fiilis pysynyt kauaa ja tämäkin peli hävittiin 2-0.
Viimeisessä pelissä oli tavoitteena voitto, jolla noustaisiin D-pooliin. Muilla joukkueilla oli yli-ikäisiä, joten vain me ja vastustajamme Mikkelin P-Black voisimme nousta ylemmäs. Ensimmäinen erä oli meiltä huonoa peliä ja toiseen erään lähdettiin asenteella, että pelattaisiin kauden paras erä. Alku oli lupaava, mutta kauden parasta erää siitä ei tullut. Tämäkin peli hävittiin 2-0.

Jokaisessa pelissä loppuvaihe alkoi näyttämään siltä, ettei pelejä uskalleta voittaa. Liikaa tyhmiä omia virheitä, omaan tekemiseen ei uskottu ja vastustajat eivät päästäneet helpolla.
Huipennuksena ei niin hyvälle automme hajosi (onneks sentään Kuhmon keskustassa) ja matkamme jatkui taksilla kohti Joensuuta.

– Anniina ja Oona

Share Button