B1: Kauden päämäärä – yhteenveto

B1-joukkue ja kausi 2018-19

Joukkueen organisaatiossa valmennuksessa Anders ja Pami, fysiikkavalmentajana Kimmo. Loppuvaiheessa valmennustiimiin mukaan myös Thomas ja JP.

Pelaajia oli kauden startissa 9. Pitkän kauden haasteet iskivät monella tapaa. Pitkiä sairastumisia, muutamia loukkaantumisia. Tämä johti täydennystarpeeseen ja C1-joukkueesta lainasimme Nettaa. SiiriH kuntoutui finaaleihin ja oli osana joukkuetta.

Pinja ja Jenna passarina, Mette ja Venla pääasiassa yleispelaajina, Tiia ja SiiriK keskellä, Ansa ja Elli hakkureina ja Ella liberona. Toki finaaleista SiiriK ja Jenna sivussa loukkaantumisten vuoksi.

Joukkueen tavoite oli päästä SM-välieriin ja asettaa sen jälkeen uusi tavoite. Tämä tavoite täyttyi ja saimme vielä SM-finaalit järjestettäväksemme. Finaaleissa osoitimme joukkueemme henkeä ja luonnetta, peleissä oli todella paljon hyviä onnistumisia ja sitten oli niitä toisia hetkiä. Parhaiten jää mieleeni hienot taistelut Ryhdin ja Nurmon kanssa sekä tietysti hieno kauden viimeinen ottelu Partion kanssa. Kausi on aina hienoa päättää voittoon. Loppusijoitus 11/81 on mahtava tulos niin valmennukselle kuin tytöille kuin seurallekin.

Kauden yhteenvetona:

VoitotTappiotVoitetut erätHävityt erätVoitetut pisteetHävityt pisteet
1411343112671233

Kaikissa sarakkeissa jäätiin plussan puolelle.

Itse olen tämän(kin) porukan kanssa kulkenut nyt pitkän matkan, nyt on aika vetää henkeä ainakin viikko ja sitten alkaa valmistautuminen kohti PowerCupia “Kiitti, mulle riitti” -taisi olla tämän vuoden power-slogan, saapa nähdä? Tässä vaiheessa kautta harjoituksiin on osallistuttu 562 kertaa. Yli 80 harjoituskertaa parhaiten osallistuneella kuitenkin. Tämä siis vain pallotreeneihin, omatoimiset, akatemiat ja fysiikat päälle (osa ainakin tekee).

Menipä tulevaisuus miten tahansa, niin kaikille matkassa tukeneille ja mukana olleille valtavan suuri kiitos. Toivotan kaikille hiljalleen oikein hyvää kesäharjoittelujaksoa, treenatkaa lujaa ja tulkaa terveenä ja kunnossa takaisin saleille.

Kauden päämäärä siis tavoitettiin vaikka päiden määrä hiukan vaihtelikin kauden aikana. Loukkaantumiset ja sairastumiset on nyt aika hoitaa kuntoon (peukalot, polvet, selät, ranteet, nilkat, yms….).

  • Anders
Share Button