B1-tytöt Joroisilla “Tautisen varmaa”

Lauantaina auton nokka suunnattiin kohti Joroista.

D-poolin kahdelle parhaalle luvassa paikka SM-välieriin, joka kauden alussa asetettiin tavoitteeksi. Oli siis omissa käsissä vielä tavoitteeseen pääsy.

Vastassa olivat ennestään tutut Leppävirran Viri ja Jalasjärven Jalas, uutena tuttavuutena Tornion Lentis-88. Ennakkotunnelmat oli vähintäänkin odottavat. Siiri edelleen sivussa, Elli sivussa myös. Muutama edelleen flunssan kanssa. Muutama sentään terveenäkin. Netta jälleen meidän mukana samoin kuin Anniina C1-joukkueesta.

Jokainen ottelu pelattiin pitkän kaavan mukaan ja LeVi voitettiin 2-1, toisessa JaJalle hävittiin 1-2 ja kolmannessa voitettiin Lentis-88 2-1. Viimeinen ottelu kuitenkin piti vielä odottaa ennenkuin voimme juhlia välieräpaikkaa ja JaJa voittikin viimeisen LeViä vastaan ja paikkamme varmistui sitä myöten.

Tähän saakka kaudella on pelattu 17 ottelua, 13 voittoa, 4 tappiota. 11 ottelua pelattu kolmieräisenä ja niitä on opittu voittamaan (9). 5 voittoa on sitten otettu puhtaasti. Vain kaksi 1-2 tappiota ja kaksi 0-2 tappiota.

Sarjataulukon muotoon käännettynä näin 🙂

OVHEEP
Juju B11713430-17977-824
  • Anders
Share Button