C-04 Pieksämäellä

C-04 joukkue matkasi lauantaina 17.2 Pieksämäelle. Matkaan lähdettiin jälleen bussilla, tällä kertaa C-05 oli mukanamme. Tunnelma oli jo katossa menomatkalla. Musiikki pauhasi bussin takaosassa ja keskustelu kävi kuumana tulevista poweri paidoista.

Ensimmäinen peli pelattiin meidän C-05 vastaan. Ensimmäisen erän alku oli katastrofaalinen. Omat syötöt meni verkkoon tai yli rajojen, kukaan ei halunnut nostaa palloja ja jos hyökkäämään päästiin niin lyötiin verkkoon. Noh, onneksi näistä alku vaikeuksista päästiin yli ja pelattiin viimeiset kaksi erää lähes omalla tasolla. Peli meille 0-3(16-25,15-25,14-25).
Pelin jälkeen pukuhuoneessa keskusteltiin, että tuollaisella pelillä ei varmasti tsemppiä voiteta, että nyt on pelattava omaa hyvää peliä mikäli meinattiin voittaa tsemppi. Olemme pelanneet tsemppi 2 vastaan tällä kaudella kolme kertaa ja tilastoissa meillä yksi 2-0 voitto ja tsemppi voittanut viimeiset kaksi peliä 1-2.

Ensimmäinen erä tsemppiä vastaan oli tosi tiukka ja jännittävä, erä meille 26-24. Toisessa erässä oltiin koko ajan askeleen edellä vastustajaa, erä meille 19-25. Kolmannessa erässä väsymys alkoi näkyä jo kentällä, eikä ihme. Pelattiin kuusi erää melkein putkeen, yhden vaihtopelaajan voimin. Taistelutahtoa kuitenkin löytyi ja kannustusjoukot tsemppasivat jujun voittoon. Kolmaskin erä meille 26-24. Kyllä voittaminen vaan on sitten mukavaa! Nyt voittotilit ovat tasan tsempin kanssa, jännityksellä odotan seuraavaa kohtaamistamme. Kiitos C-05 ja vanhemmat mahtavasta kannustuksesta, ääntä lähti enemmän jujun kannustusjoukoista kuin tsempin kotikatsomosta.

Seuraavan kerran C-04 pelaa ensi lauantaina 24.2 Outokummussa aluemestaruusturnauksessa sijoista 19-22.– Heini

Share Button