C03 pooliturnauksessa Kaavilla 4.11. – uusi ilme!

Turnaukseen valmistautuminen sai uuden käänteen viikon ensimmäisissä treeneissä maanantaina, kun ykköspassari Pipsa loukkasi nilkkansa. Pian selvisi että hän ei pystyisi pelaamaan ainakaan vielä Kaavilla. Lisäksi sairastuvalla oli jo ennestään kaksi pelaajaa ja loppuviikolla ilmaantui yksi nuhainen vielä lisäksi. Kaikenkaikkiaan täysin pelikuntoisia oli siis kahdeksan joista yhdestä täytyisi leipoa passari kahden treenikerran aikana.. Aada saikin jättää liberopaitansa kotiin ja orientoitua passaamistehtäviin. Loppuviikon harkat menivät hyvin ja mm. keskihyökkäyksen passitempoa hidastamalla saimme keskeltäkin hyökkäyksen kulkemaan. Perjantain harjoitusten hyvä pöhinä oli tarkoitus siirtää pelikentälle lauantaina.

Juju-Kaiku 2-1 (17-25, 25-10, 16-14)

No pöhinästä tuli kuitenkin väkinäistä pihinää ensimmäisessä erässä, tuntui että sama tasoturnauksessa vaivannut virhepeikko olisi läsnä edelleen. Autettiin vastustajaa 14 oman virheen verran. Ehkä ilmassa oli vain liikaa epävarmuutta johtuen kokoonpanomuutoksista. Erätauolla lyhyt nollaus ja kohti uutta erää. Saimme hyvän alun erään ja peli alkaa vapautua. Vaikkei vastaanoton laatu tyydytäkkään niin saamme omiin hyökkäyksiin tehoa – niin keskeltä kuin laidoistakin. Vanessa pelaa hakkurin paikalla “elämänsä ottelua”, myös Netta ja Anniina pelaavat keskellä hienosti. Tärkeimpänä pointtina on hyvä pelivarmuus, teemme toiseen erään vain kuusi omaa virhettä joka on älyttömän hyvä suoritus! Kolmas erä on tiukkaa vääntöä ja johtoasema saadaan pidettyä niukasti loppuun saakka. Kauden ensimmäinen voitto ja pelihuumorin löytyminen tuntuu kieltämättä tosi hyvälle!

Juju-Uimaharjun Kari 2-0 (25-14, 25-18)

Toinen peli lähti kulkemaan hyvin vapautuneesti ja homma oli hallussa alusta lähtien. Vastaanotto toimii paremmin kuin Kaavia vastaan. Karin yhden avainpelaajan loukkaantuminen kesken erän sekoitti heidän peliänsä ja selkeät erälukemat selittyvät osin silläkin, tosin emme mekään huonosti pelanneet. Hyökkäyspeli toimi edelleenkin hyvin, nyt oli Saanan vuoro takoa pisteitä nelospaikalta.

Juju-Tsemppi 1 0-2(16-25, 15-25)

Jo alkulämmittelyssä näki, että Tsempillä on hyökkäysvoimaa. Tämä kävi ilmi myös itse pelissä, Pieksämen tytöt löivät ja syöttivät meitä paremmin, vastaanotossa oli meillä suuria vaikeuksia. Vastaanoton vaikeudet tietävät myös haasteita hyökkäyspeliin johon ei saatu tehoja koko pelin aikana. Päivä päättyi tappioon, muttei synkissä tunnelmissa.

Kokonaisuutena päivä oli mitä mainioin. Saimme pelin kasaan loukkaantumisista huolimatta ja hyvän peli-ilmeen löytyminen sekä tietysti kaksi voittoa antavat varmasti itseluottamusta joukkueelle. Kiitos Andersille tilastoinnista(ja tilastointiopetuksesta) sekä muista vinkeistä liittyen pelin aikaiseen valmentamiseen! Tilastoinnin  ja muiden havaintojen pohjalta on hyvä suunnitella tulevien viikkojen harjoitusohjelmaa.

Positiivisin mielin eteenpäin!

Eero
C03 valmentaja

 

 

Share Button