C03-tyttöjen kotiturnaus 25.11. Lampaita vai leijonia?

Kotiturnaus saatiin järjestettyä uudessa Rantakylän Urheiluhallissa. Vastustajiksi olivat saapuneet Pieksämäen Tsemppi 1, Rantasalmen Urheilijat sekä JyväsLentiksen Sparks. Odotettavissa oli siis tiukkoja pelejä.

Valmistautuminen sujui perustreenauksen merkeissä. Passari-Pipsa oli edelleenkin toipilaana, samoin turnausviikolla selkänsä nitkauttanut Johanna. Yhdeksällä pelaajalla siis taistelemaan.

Ensimmäinen peli pelattiin Rantasalmen tyttöjä vastaan. En ole ehkä kertaakaan nähnyt omieni olevan noin jännittyneitä pelin alkaessa. Perussuoritukset näyttivät tosi varovaisilta ja virheitä alkoi kasaantua. Hetkessä peli on vastustajalle 7-1 ja alkaa tuntua tosi tuskaiselta. Vastustaja pelaa kyllä hyvin, mutta autamme jälleen liikaa omilla virheillämme. Erä jatkuu vastustajan määrätessä tahdin ja me vain tyydymme vikisemään. Häviämme ensimmäisen erän 16-25. Toinen erä on kopio ensimmäisestä, lukemat 13-25. Päivä alkaa siis selkeällä tappiolla, mikä ei tunnu hyvältä. Vastustaja oli kova, mutta oman joukkueen peliin ei voi missään nimessä olla tyytyväinen.

Lyhyen tauon jälkeen peli ennakkoon tuntemattomanpaa Sparksia vastaan. Lyhyesti kerrottuna homma jatkui siitä mihin ensimmäinen peli päättyi. Ihan liikaa omia virheitä eikä rytmiin päästä kiinni. Eka erä hävittiin 25-18. Toinen erä oli vähän parempaa peliä mutta sekin kääntyy lopulta Sparksille 25-23. Päivän toinen tappio on tosiasia.

Edessä hieman pidempi ruokailutauko jonka jälkeen peli Tsemppiä vastaan. Peli alkaakin meiltä hyvin ja kotiyleisön kannustuksen sekä oman painavan syötön avustuksella saamme ensimmäisen erän käännettyä meille 18-25. Virheitä tehtiin 10 kpl, mikä on siedettävä määrä. Peli-ilme parantui roimasti ja orastavasta taistelutahdosta alkoi näkyä viitteitä. Toiseen erään Tessa ja Maikki(Tsempin valmentajat) saavat rivinsä kasaan ja Tsemppi voitta erän vahvan syöttönsä turvin 18-25. Kolmas erä etenee aaltoilevasti tilanteeseen 10-10, jonka jälkee Tsemppi riuhtaisee vahvalla syötöllä parin – kolmen pisteen etumatkan. Erä päättyy lopulta 15-11, ja peli Tsempille 2-1.

Seuraava turnaus on kolmen viikon päästä. Jotakin täytyy tapahtua ennen sitä.

Lampaiden täytyy muuttua leijoniksi.

Eero, C03 valmentaja

Share Button