C4-tytöt kokemusta hakemassa Kiteellä 9.2.2019

Kiteellä oli 5. poolikierroksen I3-pooliturnaus viiden joukkueen voimin. Juju C4 saapui paikalle yhdentoista tytön joukkueella, joka oli kasattu D-tyttöjen Gold- (5 pelaajaa) ja Silver (3) -joukkueista täydennettynä D-/C3-joukkueiden kanssa treenaavista C-ikäisistä (3). Yksi tytöistä jopa debytoi lentopalloliiton sarjoissa. Otteluita lähdettiin ottamaan haltuun kahdella kuusikolla, jotka pelasivat vuoroerin. Haastavien hetkien varalle oli mahdollisuus tehdä reilusti vaihtoja.

Kotijoukkue KiU oli ensimmäinen vastustaja ja voitti aamuottelun melko selvästi. Toinen vastustaja oli selvästi rutinoituneempi Raju. Hekin käytännössä syöttivät vastaanottomme rikki ja peli oli Kitee-ottelun kaltaista selviämistaistelua, jossa tasaiset hetket jäivät ruokolahtelaisten syöttöputkien väliin. Ison kentän hahmottaminen pääosin D-tytöistä koostuvalta ryhmältä alkoi kuitenkin sujua koko ajan paremmin.

Otteluohjelmassa ollut tauko mahdollisti kunnon tankkauksen ja seuraava vastus tiedettiin paremmin meidän tasoiseksi. Kohtasimme mikkeliläiset, joiden kanssa pelasimme tasapelin (viiden joukkueen turnauksissa peli voi päättyä 1-1) edellisessä turnauksessa. Meillä molemmilla on isolle kentälle helpohko syöttö, joten saimme keskenämme mukavan pelin, jossa pääsi kokeilemaan laadukkaampaa hyökkäämistäkin. Ensimmäisessä erässä meidän liike ei aivan vielä riittänyt, mutta toisessa saimme jo alusta asti Passarit kontrolliin. Rehellisyyden nimissä täytyy myöntää, että vastustajan keskittyminen ei aivan pysynyt pelin ytimessä toisessa erässä. C4:lle tärkeä erävoitto.

Viimeinen ottelumme oli taas rutinoituneempaa joukkuetta vastaan. Rautalampelaiset olivat meille kaikilla mittareilla aivan liian kova vastus ja heillä ei mennyt pitkään syötellä meidät nurin. Varsinkin toisen erän 14-0 -alku oli vakuuttava heidän osaltaan.

C4 pelaa seuraavaksi Reijolassa Itä-Suomen aluemestaruuden sijoista 12-15 sisarjoukkueemme C3:n kotiturnauksessa. Kohtaamme siellä C3:n lisäksi nyt jo tutut KiU:n ja Pas05/06-joukkueen, joista erityisesti jälkimmäisen kohtaamista odotamme innolla (leikkimielinen haaste Vesalle heitetty!).

Ilpo, C4- ja D-tyttöjen valmentaja

Share Button