D-tyttöjen maakuntasarjan päätösturnaus 3.12

Kun kesätauon jälkeen treenit jatkuivat elokuussa, minulla oli treeneissä keskimäärin 10 tyttöä. Mutta kuten aikaisempina vuosinakin pelaajien määrä lisääntyi viikko viikolta ja tällä hetkellä tyttöjä on neljä joukkueellista ja 24 tyttöä! 🙂 Osa tytöistä on vielä e-ikäisiä, mutta myös muutama juuri pelaamisen aloittanut yli-ikäinen on mukana meidän joukkueissa. Ensi viikolla on vielä yksi uusi tyttö tulossa kokeilemaan lajia.
Maakuntasarjan päätösturnaus Niinivaaralla 3.12
Syksyllä oli asetettu tavoitteeksi että saavutamme mitalin maakuntasarjasta ja kaksi joukkuetta pääsee pelaamalla Itä-Suomen aluesarjaan keväälle. Lisäksi kahden vähemmän pelivuosia omaavien joukkueiden tavoitteena oli saada meidän uudet pelaajat mukaan lajin pariin lähtemällä heti rohkeasti pelaamaan ja kehittyä  kolmen kosketuksen pelissä turnaus turnaukselta. Kun sunnuntaina 3.12 pääsin kerrankin kaikkien neljän joukkueen pelejä vähän näkemään, oli päällimmäinen tunne ylpeys ihan jokaisesta pelaajasta. Muutamassa kuukaudessa on jo kehitystä tullut varsinkin ihan vasta aloittaneilta. Lisäksi verkon korkeuden laskeminen 200 cm on ainakin meidän tytöille tuonut lisää rohkeutta hyökätä iskulyönneillä! Sanoisin että hyvä uudistus lentopalloliitolta!
White Ice hopealle ja Team Blue neljäs
Välierässä Jujun White Ice ja Team Blue esittivät parasta peliään, mutta tällä kertaa voiton vei White Ice. Team Blue eteni pronssiotteluun ja kohtasi Outokummun Partio 1:sen pronssiottelussa. Maakuntasarjan kaksi parasta joukkuetta etenivät voitosta voittoon sarjan aikana. Kontiolahden Iskun kokeneet tytöt ja Jujun White Ice kohtasivat siis finaalissa, molemmat eivät olleet menettäneet erääkään vastustajille sarjassa. Isku voitti pelin kuitenkin melko selkeästi ja me saavutimme hopeaa! Hieno suoritus White Icelta!
Välierä oli puolestaan Team Bluelta kauden parasta peliä, mutta pronssiottelussa meille iski turnausväsähdys ja Partio vei pronssin selvin erä lukemin.  Hieno sarja ja päätösturnaus molemmilta joukkueilta!
Sijat 7-9
Juju Rainbow ja Red pelasivat sijoista 7-9 Kuhmon Kivan kanssa. Juju Red voitti kaikki pelinsä ja joukkueen liike on ihailtavaa katsottavaa pelistä toiseen. Rainbowlta jäi vielä turnauksessa voitto saamatta, mutta tytöt pelasivat hienosti kolmen kosketuksen peliä ja rohkeasti iskulyöntihyökkäyksiä. Meidän e-tytöt myös pääsivät mukavasti d:n sarjan peleihin mukaan kahdessa viimeisessä turnauksessa.
Kiitokset pelaajille ja useille apukäsille syksystä!
Erityiskiitos syksystä meidän mahtaville pelaajille, apuvalmentajille kuin joukkueenjohtajalle. Kiitokset siis d-tytöille ahkerasta treenauksesesta. Ilpo, Diana, Olesia, Kirsi M., Kirsi T., Marko ja Eero , olette olleet korvaamaton apu salilla ja peleissä!
Johanna, päävalmentaja
Share Button