D-tyttöjen peliviikonloppu 25-26.3 – Upeaa asennetta, pelin kehitystä, onnistumisia ja suuria pettymyksiä

Kaikilla d-tytöillä oli turnaukset viikonloppuna. Tällä kertaa valmentaja antoi tavoitteeksi näyttää tämän kauden parasta peliasennetta ja tahtoa pelata joka pallo loppuun.  Tässä tiivistettynä turnaustunnelmat, joihin otsikon mukaan kuului kaikkea elämän tunteita.

Juju Blueball 25.3 Joensuussa – Itä-Suomen aluemestaruussarja
Mukana oli tällä kertaa Nella, Eviaana, Milla, Tanja, Noora L. ja Veera L. ja pelivalmentajana pitkästä aikaa allekirjoittanut. Juju Blueball on väläytellyt parasta peliasennetta koko kauden parhaiten harjoituksissa sekä yksittäisissä otteluissa. Nyt oli tarkoitus saada sama asenne koko turnauspäiväksi sekä pelata kauden parasta peliä useammassa pelissä. Ja niinhän se oikea asenne löytyi ja tytöt oli liekeissä varsinkin hyökkäyspuolella!  Pelattiin kotisalissa ja voitimme Puijo Wolley valkoisen 2-0 sekä Rautalammin Urheilijat 2-1. Pieksämäen Tsemppi oli puolestaan kova vastus meille ja hyvän taistelun jälkeen hävisimme 2-0. Sijoituimme lohkon 2. sijalle ja niinpä se tietää sitä että ensi turnauksessa pelataan sijoista 7-12. Olihan jo tähän aluesarjaan pääsy oli jo hieno saavutus tältä pääosin 05 -syntyneeltä joukkueelta ja pelivuosiltaan nuorelta joukkueelta!

Juju Fireball Polvijärvellä – Pohjois-Karjalan tiikerisarjan päätösturnaus

Polvijärvelle meiltä suuntasi Veera, Anni, Noora P., Diana, Julia ja Erika. Pelivalmentajana toimi Kirsi ja huoltajana Diana. Tytöillä oli myös tavoitteena saada asenne kohdilleen eli taistelua joka pallosta ja ääntä kentälle! Peli oli kehittynyt hurjasti, koska haastoimme turnauksessa monia kärkijoukkueita, tosin tällä kertaa hävisimme kaikki pelit.  Tiukin tappio oli LiVolle 2-1 (päätöserä 17-15) ja Liperin Taimelle 2-1. Pelit osoittavat suunta on oikea ja tytöt kehittyvät nopeaan tahtiin. Tässä joukkueessa nimittäin ainoastaan yksi pelaaja on pelannut enemmän kuin vuoden ja hänkin on vasta e-ikäinen. 🙂

Juju Team Spirit 26.3 Savonlinnassa – Itä-Suomen aluemestaruussarja

Team Spiritin koko joukkue pääsi mukaan Savonlinnaan eli mukana oli Anniina, Emilia, Netta, Iisa, Moona ja Jenni. Pelivalmentajana oli allekirjoittanut ja huoltajana oli Jussi. Meillä oli selkeä tavoite tähän turnaukseen eli finaaliturnaukseen paikkaa tavoiteltiin ja tiedettiin että hyvällä pelillä ja asenteella sinne olisi mahdollisuudet. Ensimmäinen erä Pyhäselän Urheilijoita lähtikin käyntiin kuin unelmapeli, meillä onnistui kaikki ja tytöt pelasi monipuolista hyökkäyspeliä eli iskulyöntejä ja jujuja nähtiin, torjunta toimi ja vaikeita syöttöjä myös ja vietiin erä nopeasti. Sitten jostain syystä iskulyönnit väheni ja hyökättiin sormilyönnillä taakse keskelle vastustajan syliin suurin osa hyökkäyksistä sekä teimme paljon syöttövirheitä. Otimme Pyhäselän karkumatkan kuitenkin kiinni toisessa erässä ja mutta PyU vei erän 26-24 ja ratkaisu siirtyi viimeiseen erään. Sen me veimme ja voitimme 2-1.

Tiesimme siis että seuraavat kaksi peliä ratkaisi sitten finaaliturnaukseen menijät. Taistelimme ajoittain hienosti, mutta hävisimme kuitenkin koville joukkueille eli Savonlinnan Ajolle 05 ja Mikkelin Passareiden Siniset joukkueille molemmat pelit 2-0. Vastustajat pelasi siis tällä kertaa paremmin. Jännitystä taisi olla ilmassa liikaa meidän osalta molempien pelien ensimmäisissä erissä ja harmittavasti molemmissa peleissä tuli meille aivan liian paljon syöttövirheitä sekä vastaanotto meni liian usein verkon pintaan. Tyttöjen pettymys oli valtava viimeisen pelin jälkeen ja se kertookin että asenne oli kaikilla oikea pelaamiseen. Kuten elämään, urheiluunkin kuuluu ilon ja onnen kyyneleitä.  Valmentaja oli äärimmäisen tyytyväinen tyttöjen taisteluasenteesta, sekä pelin kehittymisestä taas viime turnaukseen nähden! Team Spirit pelaa myös sijoista 7-12 kauden päätösturnauksessa.

Saimme myös lisäjännitystä päivään kun valmentajan auto hajosi ja tytöille tuli jännitystä ja muuta miettimistä tappioiden sijaan. 🙂 Kaikki pääsivät kuitenkin kotiin samana iltana kun järjestelimme kyydit uudelleen.

Kiitos tytöille sekä vastustajille viikonlopun jännittävistä peleistä! Tiedetään taas mitä osa-alueita treenataan lisää!

Johanna

PS: Ja kannustusjoukoille kiitos kotiturnausjärjestelyistä sekä kovasta kannustuksesta peleissä.

 

Share Button