D-tyttöjen syksy puolivälissä

Juju lähti D-tyttöjen maakuntasarjaan kahden joukkueen voimin. Seuran tavoitteiden mukaisesti kasattiin yksi tavoitteellinen joukkue (Gold) ja yksi haastajajoukkue (Silver). Maakuntasarja pelataan tänä vuonna neljässä turnauksessa siten, että kaksi ensimmäistä turnausta käsittää alkusarjan ja kaksi viimeistä turnausta muodostavat jatkosarjat, joissa sijoitukset ratkaistaan.

Juju Gold joukkue koottiin kokeneimmista tytöistä ja siinä pelaavat Anni, Halla, Jessica, Neea, Noora, Sara, Veera ja Venla. Joukkue onnistui voittamaan kaikki kuusi alkusarjan peliään. Tappiottomasta tilastosta huolimatta joukkue ei aivan niin ylivoimainen ollut, sillä puolet peleistä oli kolme-eräisiä. Ensimmäisen turnauksen johtavat pelaajat olivat hyvin tsempannut Noora ja koko päivän hyvällä tasolla pelannut Sara. Toisen turnauksen tähtiä olivat paljon pisteitä tehnyt Veera ja jatkuvasti itsensä ylittänyt Halla. Joukkueen peli on varsin virheetöntä ja eleetöntä. Tosin se eleettömyys aika ajoin suistaa pelin hiukan hengettömäksi. Tsempin ollessa päällä tätä joukkuetta on vaikea voittaa.

Juju Silver muodostuu kolmikon Alina, Laila ja Liisa ympärille. Joukkuetta täydennetään turnauskohtaisesti Goldin pelaajilla. Syksyllä aloittaneet uudet tytöt Aino ja Anfisa pelasivat debyyttiottelunsa toisessa turnauksessa. Ensimmäinen turnaus meni vielä omaa tekemistä hakiessa. Liisan poissaoloa paikkaamassa oli rohkea E-tyttö Jenna. Voitot jäivät ensimmäisessä turnauksessa puuttumaan vaikka kiteeläisiä vastaan oli tiukka peli. Toinen turnaus alkoi heti kauden ensimmäisellä erävoitolla ja kun vauhtiin oli päästy, niin tiukan pelin jälkeen se
voittokin tuli. Tekeminen oli päivän muissakin peleissä tasaista, mutta aivan ei taso vielä riittänyt pistetilin kartuttamiseen lisää. Goldista lainassa ollut Jessica oli suvereeni turnauksen alussa ja kovimmasta tason nostosta vastasi Laila.

Loppusyksyn Juju Gold pelaa maakuntasarjan ylemmässä jatkolohkossa sijoista 1-4 ja Juju Silver puolestaan alemmassa jatkolohkossa sijoista 5-8. Molemmat joukkueet ovat esiintyneet upeasti asetettuihin tavoitteisiin nähden. Pelit jatkuvat viikolla 47 kontiolahtelaisten emännöidessä otteluita.

https://lentopallo.torneopal.fi/taso/sarja.php?turnaus=vb2018pkarjala&sarja=TD

Ilpo, d-tyttöjen valmentaja

Share Button