D-tytttöjen maakuntasarjan toiset turnaukset Outokummussa 11.11 ja isänpäivänä 12.11 Kuhmossa

Juju Rainbow ajoi sisään E-tyttöjä – 11.11

Rainbow lähti Outokumpuun ilman viime turnauksen johtavaa pelaajaa Millaa, jota tarvittiin kipeästi saman viikon lopun Kuhmon turnauksessa. Joukkuetta täydennettiin E-tytöistä nostetuilla Alinalla ja Lailalla. Yhdessä joukkueessa jo pelanneen Hallan kanssa, Rainbow koostui puoliksi E-ikäisistä. Turnauksen tavoitteena olikin ajaa uudet tytöt D-tyttöjen 4-vastaan-4 -peliin.

Ensimmäinen peli oli seuran sisäinen kamppailu. Saman viikon treenien perusteella White Ice tiedettiin kovaksi vastustajaksi. Hiukan akillesjännevaivainen Venla huilasi tämän pelin. Rainbow pelasi tunnustellen, teki paljon syöttövirheitä eikä aidosti pystynyt heittämään haastetta White Icelle.

Toisen pelin ensimmäinen erä oli turnauksen parasta peliä. LiTai oli välillä pulassa Rainbow’n syöttöjen kanssa. Sara ja Freialina hyödynsivät verkolla pituuttaan ja ottelussa nähtiin paljon hyviä verkkotaisteluja. Rainbow taipui erän lopussa liperiläisille. Toiseen erään hyvää virettä ei sitten enää riittänytkään ja LiTai vei lopulta ottelun helposti.

Kolmas peli toisti edellisen pelin kaavaa. Ensimmäisessä erässä Rainbow pelasi taitojensa ylärajoilla ja kukin pelaaja pääsi vuorollaan kokeilemaan iskulyöntejä. Partio 2:lle se ei kuitenkaan aivan riittänyt. Toinen erä oli alusta asti vaisumpi ja turnaus päättyi kuudenteen peräkkäiseen hävittyyn erään.

Maakuntasarjan päätösturnauksessa Rainbow taistelee odotetusti sijoista 7-9. Outokummussa esiintyneen joukkueen kuudesta pelaajasta kenelläkään ei ollut ennen kauden alkua kokemusta D-tyttöjen peleistä. Joukkue on nostanut tekemisen tasoaan koko syksyn ajan ja sijoitusturnauksessa on vastassa saman tasoisia joukkueita. Rainbow lähtee viimeiseen turnaukseen samoin tavoittein kuin aiemminkin: hihapasseja ja iskulyöntejä!

Ilpo, Pelivalmentaja

White Ice selvitti tiensä maakuntasarjan finaalin voittamalla kaikki alkusarjan pelit 2-0!

White Ice tytöt Noora, Diana, Erica, Helmi, Nella, Alina ja Ilona oli täydellä kokoonpanolla Outokummussa mukana. Tytöt tiesivät jo tässä turnauksessa olevansa ennakko suosikin asemassa, se näkyi valitettavasti Partion pelissä. Löysäilyä kentällä eikä peli pysynyt kunnolla kasassa. Partio oli välillä jo pari pistettä voitolla. Pieni preikki ja valmentajan herättely oli tässä paikallaan. Lopulta tytöt alkoivat pelaamaan omalla tasollaan ja voitto tästä pelistä. Litai ja Juju Rainbow pelissä peli rullasi mukavasti voittoon asti. White Ice pelaa maakuntasarjan finaaliturnauksessa seuraavan kerran Joensuussa 3.12.

Pelivalmentaja Kirsi

Juju Team Blue ja Red Kuhmossa vajaamiehityksellä isänpäivänä

Perjantaina illalla saatiin tietää että Olesia ja Ramona eivät pysty tässä turnauksessa pelaamaan sekä aiemmin oli tiedossa, että Veera R. ei päässyt turnaukseen. Joten onneksi olimme jo hälyttäneet C04-joukkueesta meidän d-ikäiset pelaajat mukaan eli Milla (2005) ja Eviaana (2005) olivat innokkaina lähdössä tuuramaan Kuhmoon.

Pelikentälle tullessa meni vielä joukkueet uusiksi kun yhtä tyttöä alkoi huimaamaan ja Redin valmentajana Kirsin kanssa oli päätettävä kummassa joukkueessa on neljä pelaajaa ainakin ekassa pelissä. Juju Team Bluen muodostivat Veera S., Milla, Eviaana, Julia ja Mea. Juju Red aloittikin neljällä pelaajalla Juju Team Blue -joukkuetta vastaan. Joukkue oli kuitenkin muissa päivänä peleissä viisihenkinen eli Jessica, Minttu, Anni, Neea ja Elsi.

Juju Red pelasi kauden parasta peliä Juju Team Blueta vastaan ja jos ei olisi yhden tytön loukkaantumista tapahtunut olisi pelissä voinut käydä miten vain. Red sinnitteli rohkeasti pelin loppuun kolmella pelaajalla ja voiton vei kuitenkin Team Blue 2-0.  Team Blue pelasi tällä joukkueella ensimmäistä kertaa yhdessä turnauksessa ja se näkyi vielä ensimmäisessä ja toisessa pelissä. Pallot tippui väliin kun vieressä ei ollut ihan tuttu pelikaveri.

Team Bluen toinen peli oli Kontiolahden Iskua vastaan. Isku voitti meidät nopeasti ja peli heille puhtaasti 2-0. Meidän hyökkäykset tapahtui liian usein helpoilla sormilyönnillä ja vastustustaja hyökkäsi puolestaan kovalla iskulyönnillä takaisin. Team Blue pelasi kolmannen pelin Partiota vastaan. Tässä pelissä alkoi jo päivän paras pelivire, mutta virheitä teimme jälleen enemmän kuin vastustaja ja peli meni Partiolle niukasti 2-1. Peli oli kuitenkin hienoa katsottavaa puolin ja toisin, oli pitkiä palloja, paljon iskulyöntejä, torjuntoja ja hienoja puolustuspalloja. Viimeinen peli oli temmoltaan ihan eri peli kuin Partion kanssa ja näytti jo että ensimmäinen erä tulee meille helposti. Kuhmon tytöt taistelivat kuitenkin hienosti meitä vastaan hyvällä asenteella puolustuspalloissa erityisesti ja ensimmäisen erän loppu oli aika tasainen. Toinen erä oli meiltä hyvää peliä ja nyt joukkue pelasi yhtenäisesti ja iskulyönnit myös olivat kovia. Juju Team Blue oli siis tämän lohkon kolmas ja taisteli tiensä maakuntasarjan kuuden parhaan joukkoon finaaliturnaukseen!

Juju Red pelasi toisen pelin Kuhmoa vastaan ja saimme upean revanssin eli voitimme tällä kertaa Kuhmon 2-0! Myös Iskun ja Partion peleissä tämä joukkue sinnikkäästi puolusti hyvällä liikkumisella palloja. Nuo pelit voitti vastustaja puhtaasti 2-0. Juju Red pelaa myös maakuntasarjan sijoista 7-9 yhdessä meidän toisessa lohkossa pelanneen Rainbow:n kanssa. Tämä joukkue oli kehittynyt huimasti ja tulee esittämään tiikerisarjassa hienoja pelisuorituksia keväällä!

Seuraava turnaus onkin kotiturnaus Niinivaaran liikuntasalissa sunnuntaina 3.12. , pelit alkavat kolmella kentällä kello 10.00. Tervetuloa kannustamaan!

Johanna, päävalmentaja

Share Button