E-tiikeriturnaus, la 18.3, Mitalit kaulaan

Lauantaina 18.3. pelattiin Niinivaaralla Riennon järjestämä E-tiikeriturnaus. Pelaamassa oli E-tytöistä Sara ja Pinja sekä F-tytöistä Jenna ja Amanda. Jenna ja Amanda kerkesivät käydä E:n harkoissa pari kertaa ennen turnausta.

Ensimmäinen peli oli Sotkuman Hakan sekajoukkuetta vastaan. Tyttöjä jännitti paljon. Eka erä meni vastustajalle, mutta toisen erän voitti Juju! Kolmannen erän voitti vastustaja. Pisteet tuli lähinnä aloitussyötöistä. Hienosti tytöt liikkuivat ja yrittivät saada hihanoston kaverille kopiksi.

Toinen peli oli Nurmeksen poikia vastaan. Tässä pelissä tytöt onnistuivat nostamaan palloa jo paljon paremmin kuin ensimmäisessä pelissä. Tytöiltä onnistui pari hyökkäystäkin! Vastustaja oli silti parempi ja vei voiton 2-0.

Kolmannessa pelissä vastassa oli Kiteen pojat. Peli oli tasaista. Tytöt onnistuivat tekemään useita kolmen kosketuksen hyökkäyksiä ja kentältä kuului minä huutoja. Tytöiltä nähtiin poseerauksia onnistumisien jälkeen. Tytöt pelasivat hyvää peliä, mutta se ei riittänyt vaan vastustaja vei 2-0.

Mielestäni turnaus onnistui tytöiltä hyvin, vaikka alussa jännitys oli käsin kosketeltavaa. Pienien onnistumisien myötä tytöt saivat lisää itsevarmuutta ja peli kehittyi silmissä! Oli mahtavaa nähdä miten he yrittivät hihanostoa uudelleen ja uudelleen, vaikka ilmeistä näki että se koski. Mitalit kruunasivat turnauksen:)

Tiina

Share Button