E-tyttöjen toinen turnaus Liperissä 13.11.2016.

Ensimmäisen lokakuun turnauksen saldo oli kaksi 2-1 voittoa ja yksi 2-0 tappio eli mahtavasti sujui. juju-e-tytot

E-tytöillä oli kauden toinen turnaus Liperissä 13.11. Aamu lähti iloisesti käyntiin klo 9 alkulämpillä. Juoksenneltiin vähän, palloteltiin ja hiottiin viime hetken tekniikkaa ja stradegiaa. Tulevana päivänä vastassa oli 2 joukkuetta: Kiiu White EP ja LiTai ET.

Ensimmäinen peli alkoi klo 10, ja vastassa oli Kiiu White EP. Pelin lähti molemmilla vahvasti käyntiin. Jujun tytöt toimivat sopimallamme kolmen kosketuksen tekniikalla, heittelemättä paljoa yhdellä kosketuksella yli. Ensimmäinen erä oli äärimmäisen tiukka, mutta se meni Kiiulle: 25-22. Toiseen erään lähdettiin hyvillä mielin. Peli pysyi samalla tasolla kuin ensimmäisessä erässä, mutta vastustaja lisäsi tehoja. Erä Kiiulle: 25-17.

Toinen peli alkoi pienen ruokatauon jälkeen, joten olimme taas valmiita pelaamaan omaa hyvää peliä.  Vastassa oli siis LiTai ET. Otettiin tuttuun tapaan tiukka ensimmäisen erä, erä meni kuitenkin Liperille 25-22. Tytöt pelasivat kauden parasta peliä tässä erässä, vastustajana oli sarjan johtaja!! Toiseen erään ei enää taistelutahto riittänyt vaan erä meni Liperille 25-10. Ei se mitään aina ei voi voittaa, pää pystyssä kohti tulevia pelejä!

Peleissä huomasi miten paljon tytöt olivat kehittyneet viimeisen parin kuukauden aikana. Tyttöjen liikkuvuus oli turnauksen parasta, ja kolmen kosketuksen pelitapa on hyvin sisäistetty, vaikka osalla harjoittelua takana vasta muutama kuukausi! Meinasi tulla ihan tippa linssiin, kun katsoi miten innolla ja antaumuksella tytöt paneutuivat peleihin. En voisi olla ylpeämpi!!

E-tyttöjen seuraava turnaus on Polvijärvellä lauantaina 3.12. Sitä ennen pidetään muuten kaveritreenit salilla keskiviikkona 23.11. Eli jokainen junnu ja valmentaja tuo kavereita harkkoihin. Tytöt opastaa kavereitaan lentopallon pariin. Mukaan saa tulla myös muutkin 06 ja 07 syntyneet tutustumaan lajiin! Harjoitukset ovat Rantakylän ala-asteen salilla kello 17-18.30.

Innolla tulevia pelejä odotellen,

Valmentaja, Vilma Romppainen

Share Button