E-tyttöjen voitokas reissu Savonlinnaan 18.2!!

Matka alkoi kahdeksan aikaan aamulla Joensuusta, matkustimme parilla henkilöautolla. Ilmassa oli odotusta ja lievää jännitystä, ainakin valmentaja puolelta!

Saavuimme Savonlinnaan ajoissa, ja lähdimme tyttöjen kanssa ulkoilemaan. Käytiin läpi päivän fiiliksiä ja millä mielillä lähdetään pelaamaan. Fiilis oli todella hyvä!!

Päivän kapteeneina toimivat kaikki tytöt, jokainen oli vuorollaan yhden pelin kapteeni. Ensimmäiseen peliin lähdettiin perus alkulämpillä, jotka kapteeni veti. Peli alkoi kello 11 ja fiilis oli katossa! Ensimmäisenä oli vastassa KLP-86 ET. Meidän peli kulki kuin unelma! Kolmen kosketuksen taktiikka toimi loistavasti ja yhteishenki oli hyvä. Peli meille 2-0 (12-25, 12-25)

Toisessa pelissä fiilis laski hieman ensimmäisen erän jälkeen, joka voitettiin tiukasti 26-24. Vastassa oli VesU Pikku-Hilimat ET. Peli oli vähän tenniksen kaltaista, palloon koskettiin molemmilla puolilla vain kerran. Tytöt pitivät kuitenkin hyvän fiiliksen koko ajan yllä, vaikka omiakin virheitä tuli aika paljon. Loput erät (19-25,5-15)

Kolmas peli olikin kotijoukkuetta Ajoa vastaan. Ajon tytöt olivat todella eteviä, vaikka aika paljon heittelivät yhdellä yli, niin meidän tytöt lähtivät heittelyyn mukaan. Peli oli aika tasaista pitkään, mutta Ajon likat veivät viime hetkillä voiton. Peli Ajolle 2-0 (25-19, 25-20)

Viimeisin, mutta ei todellakaan vähäisin peli olikin VesU Timantit ET:tä vastaan ja peli oli sijoista 3-4. Meidän tytöt voittivat ensimmäisen erän reilusti (16-25), ja lähdettiin voitonhaluisena toiseen erään. Toinen erä oli äärimmäisen tiukka, mutta VesUn kantti kesti viime pisteillä paremmin, erä VesU:lle (26-24). Viimeiseen erään molemmat joukkueet lähtivät innolla ja voitonhaluisesti. Meidän tytöt veivät viimeisen erän (15-11).

Hienoa näyttöä tytöiltä, kehitys todellakin näkyi ja se miten tytöillä kesti pää! En voisi ylpeämpi olla! Innolla seuraavaa turnausta odotellen.

Vilma Romppainen, valmentaja

Share Button