EDUSTUS: OTTELURAPORTTI JUJU JOENSUU – HEL VOLLEY 2

KAUSI PÄÄTTYI VOITTOON 3-0 (25 -12, 26 – 24, 25 -17)
Joensuun Urheilutalo 22.4.2018
Joen Jujun edustusjoukkue onnistui täydellisesti sunnuntaina ja suuntasi hyvillä mielillä kesälaitumille ruusut kainalossa. Kauden päätösottelussa Helsinki Volley kaatui selkeästi 3-0.

Kuva: kotijoukkue pehmolelujen ympäröimänä sunnuntain aamutreeneissä, pehmolelut lahjoitetaan lastensairaalan pienten potilaiden iloksi.

Kotisalissaan tällä kaudella erinomaista tulosta tehneet Jujuttaret eivät pettäneet runsaslukuista kotiyleisöään Joensuun kaupungin isännöimässä ottelussa. Ensimmäisessä erässä hurjaan vauhtiin kauden edetessä päässyt kotijoukkue näytti hyökkäämisen mallia ja iski huimilla tehoilla suoria hyökkäyspisteitä. Vahvaa tulitukea tuoneet kotijoukkueen keskihyökkääjät toivat otteillaan peliin monipuolista uhkaa. Laajalla rotaatiolla pelannut kotijoukkue vei erän helposti 25 -12.

Toiseen erään vierasjoukkue virkistyi ja sai aikaan kunnon pelin. Kotijoukkueen mielissä taisi myllätä myös ensimmäisestä erästä saatu helpohko voitto. Erässä nähtiin tiukkaa vääntöä, mutta onneksi erän loppuun löytyi kotijoukkueelta tarvittava piristyminen jotta erä väännettiin kotiin numeroin 26 -24.

Tällä kertaa kotijoukkueen kannattajat eivät päässeet kahden erän jälkeen pitkälle kahvitauolle vaan kolmas erä pyöräytettiin käyntiin samoin tein. Kolmannessa erässä ei voittajasta ollut epäselvyyttä, kun kotijoukkue löysi tutun pelirytminsä erän aikana. Kaikki pelaajat ennakkoon luodun taktiikan mukaisesti onnistuivat laajalla rintamalla. Erä selvästi Jujulle 25 – 17.

TUNNELMAT PELIN JÄLKEEN:
Olen kauden aikana ehtinyt näkemään, kokemaan ja raportoimaan monenlaisia tapahtumia tämän kauden aikana ja joukkueen parissa. Minulta kysyttiinkin vähän aikaa sitten että mikä on jäänyt eniten mieleen kaudesta? Kyllä viimeisen pelin alku oli pieni askel joukkueelle mutta iso askel lentopalloväelle. Kauden aikana on ollut monenlaista puhetta vastustajan kunnioittamisesta. Kunnioittaminen on pelin, vastustajan, valmentajien ja kaverien kunnioittamista. Meillä ”penkin takana” olevilla henkilöiden johtamisella ja “motivoinnilla” on iso vaikutus miten vastustajan arvostaminen näkyy kentällä ja sen ulkopuolella. Tästä kauniista sanasta ”kunnioittaminen” saimme ennen peliä sunnuntaina oivan oppitunnin kun kotijoukkue, kotiyleisö ja pallotytöt lauloivat syntymäpäivälaulun niin vastustajan kapteenille kuin omalle seuran puheenjohtajalle. Näin pienillä eleillä saadaan koskettava ja ikimuistoinen tila muistoihin ja sydämiin. Kiitos, teille laulajille.
Otteluraportit päättyvät tältä kaudelta tähän ja yhdyn koko joukkueen mietteisiin että KIITOS kaupunki, tukijat, junnut, seura, johtokunta, vastustajat, äiti, isät, mummot ja papat sekä naapurin Toropaisen Lassen koira Valtti.
KIITOS ja nähdään lauteilla ensi kaudellakin.
Ja jottei unohtuisi, niin ottelun parhaana pelaajana palkittiin kotijoukkueesta Venla ”Fantastic” Viinijoki.
ps. Suttaapi tulla raportin tynkee Powerista 
– Kimmo –

Share Button