Etsimme yleispelaajaa naisten 1-sarjaan!

Joen Jujun edustusjoukkue nousi viime kaudella 1-sarjaan. Joukkueemme on valitettavasti kärsinyt loukkaantumisista viime aikoina. Nuori ja kehityskelpoinen joukkueemme hakeekin nyt vahvistusta ja etsimme yleispelaajaa ainakin marras-joulukuulle 2017, mutta mahdollisesti myös pidemmälle ajalle.Toivomme että sinulla olisi kokemusta vähintään 1-sarjasta ja yleispelaajan pelipaikasta.

Joen Juju

Joen Juju on Pohjois-Karjalan suurin tyttö- ja naislentopalloseura ja Jujussa on tällä hetkellä noin 150 jäsentä. Seura tekee merkittävää nuorison parissa olevaa harrasteliikuntatoimintaa ja on mukana SM-tasoisessa kilpailutoiminnassa. Menestyvät huippu-urheilijamme innostavat kaikenikäisiä urheilun pariin ja urheilullisesti lahjakkailla on mahdollisuus pyrkiä kansainväliselle huipulle. Jujulla on joukkueita G-junnujen pallokerhosta (4-5-vuotiaat) A-junioreihin sekä edustusjoukkue 1-sarjassa sekä joukkue naisten 2-sarjassa sekä 3-sarjassa pelaajien kehittymisen takaamiseksi ja lajin harrastamisen mahdollistamiseksi omalla tasolla.

Juju on asettanut tavoitteekseen liiganousun lähivuosina. Tänä vuonna nuori edustusjoukkue on esittänyt hyviä otteita ensimmäisellä kaudellaan 1-sarjassa. Korkeatasoiselle naislentopallolle on tilaus Joensuussa, minkä Juju pyrkii täyttämään. Toiminnan laajuus ja organisointi pyrkivät takaamaan myös toiminnan jatkuvuuden.

Lisätietoja päävalmentajalta Matti Hämäläiseltä, 050-5399744, matti.hamalainen@joenjuju.fi

Share Button