Hyväntuulinen Juju perhe – tappiosta huolimatta

OTTELURAPORTTI JUJU JOENSUU – ETTA 0 – 3 (17 -25, 11 – 25, 13 -25)

Jos haluaa kokea elämyksellisen lentopallo-ottelun, jossa haluaa nähdä tulevaisuuden tähtiä, iloisia kannustajia, karibialaisia rumpurytmejä ja ammattimaista mikrofonityöskentelyä niin Juju Joensuun ottelu on oiva vaihtoehto. Joen Juju alkaa olla tunnettu railakkaasti kannustavasta ja iloisesta kotiyleisöstä. Sunnuntaina pelattua Juju Joensuun ja Oulun ETTAn välistä pelitapahtumaa seuraamalla on helppo ymmärtää, miksi Jujun kotiyleisön tukea pidetään kovassa arvossa muualla Suomessa.

No, tällä kertaa lopputulos ei ollut kotijoukkueen kannalta mairitteleva, mutta häviöstä oppineena uutta matoa vaan koukkuun. Toki kaikki kunnia vastustajalta joka omalla varmalla suorituksella riisui meidät aseista. Noilla esityksillä ollaan heittämällä kevään liigakarsinnoissa.

Faneille: Nuoren joukkueemme elämä pyörii urheilun ympärillä ja luonnollisesti urheilijat haluavat menestystä.  Joukkueen häviön jälkeen joidenkin kiinnostus saattaa hävitä joukkuettamme kohtaan, mutta ei teidän. On hienoa huomata että pelkästään joukkueen menestyminen ei ole tae siitä, että kukaan kiinnostuisi joukkueesta tai ylipäätään naislentopallosta.  Oman joukkueen kannustaminen ja värien tunnustaminen, on osa tunteiden ilmaisua ja oman ”faniuden” näyttämistä. Kliseistä ehkä mutta pukeutumalla sinisiin te ”fanit” saatte esille tunteen että kuulutte osaksi joukkuetta.

Kiitos teille koko joukkueen puolesta!

Kimmo,

Share Button