Ihanat E-tytöt – kahden pelaajan ensimmäinen lentopalloturnaus 3.12.

Jujun e-tyte-tytot-polvijarviöt pelasivat maakuntasarjan viimeisen turnauksen Polvijärvellä lauantaina 3.12. Turnauksen järjestelyistä vastasi Sotkuman Haka. Pelivalmentajana oli allekirjoittanut tällä kertaa. Tytöistä mukana oli tällä kertaa Veera, Jessica, Halla ja ihan ensimmäistä kertaa pelaamassa turnauksessa oli myös Josefiina ja Venla. 🙂 Uudet tytöt saivat hyvää pelikokemusta ja kuulemma oli hieno kokemus pelata ensimmäistä kertaa. Jujussa kannustetaankin siihen, että uudet tytöt uskaltaa vaan rohkeasti lähteä pelaamaan mahdollisimman pian kun tulevat harrastamaan lajia. Tämä vie heitä eteenpäin nopeasti.

Yksi erävoitto

Tytöt pelasivat kolme peliä, vastassa oli Sotkuman Haka sekä Riennon ja Kiihtelysvaaran Urheilijoiden pojat. Tytöt pelasivat ihan huikean turnauksen, saimme jopa yhden erän Sotkuman Hakalta. Kannustus joukkueen sisällä oli mahtavaa varsinkin uusille tytöille ja hymy ei hyytynyt missään vaiheessa. Yksi tytöistä lähti Robinia tapaamaan Areenalle ja konserttiin, joten viimeinen peli pelattiin neljällä pelaajalla. 🙂
Tytöt yrittivät pelata rohkeasti kolmella kosketuksella vaikka osalla oli harjoittelua takana pari viikkoa ja lisäksi harjoittelimme turnauksen aikana paljon passaamista otteluiden välissä. 🙂 Kolmen kosketuksen yrittäminen lämmitti pelivalmentajan mieltä kovasti. Syötöt ja passit ei ihan vielä onnistuneet tässä turnauksessa ja niissä annettiin tasoitusta, mutta tästä on hyvä mennä eteenpäin kevään sarjoihin.  Keväällä lähdemme osan kanssa aluesarjaan ja osa porukasta pelaa tiikerisarjaa.

Mukaan mahtuu vielä harrastamaan, joten tervetuloa uudet 06-07 syntyneet kokeilemaan lentopalloa!

Apuvalmentaja Johanna

Share Button