Ikäluokan huippu Siiri Hartikainen jatkaa Jujun edustusjoukkueessa

Syyskuussa 16 -vuotta täyttävä ja 173 -senttinen Siiri Hartikainen jatkaa lentopallon naisten 1 – sarjassa pelaavassa Joen Jujussa. Viime kautta yleispelaajana pelannutta Siiriä vaivanneet pienet jalkavaivat ovat taakse jäänyttä elämää.

”Seura tarjosi minulle sopivan paketin. Aloitan treenaamisen maltilla. Sitten kun pääsen harjoittelurytmiin hyvin sisälle, niin odotan itseltäni myös kehittymistä. Kuuta taivaalta en odota, mutta sitten kun kutsu kentälle käy niin olen valmis. Kiva jatkaa tässä joukkueessa ja seurassa eli omassa Jujussa” sanoi Siiri.

” Siiri on Itä-Suomen lahjakkaimpia nuoria. Siirin ura on hyvin alussa ja mukava nähdä missä ollaan, kunhan Siiri pääsee terveenä treenaamaan ja saadaan porukalla tehdä hommia tuleva kausi. Siirin ja muiden joukkueen pelaajien tueksi olemme hankkineet kokeneen fysioterapeutin, joka liittyy joukkoon heti kesäkuussa” Matti Hämäläinen säesti lopuksi. Jujulla on näin ollen tehty jo 11 pelaajasopimusta kaudelle 2018-2019. Lisätietoa muista sopimuksista löytyy aiemmin julkaistusta artikkelista.

Lisätietoja:
Päävalmentaja Matti Hämäläinen
Puh: 050-5399744

Share Button