Joen Juju ja Karelian Hurmos Juniorit isännöivät vuoden 2018 Itä-Suomi Cupia 12.5. Joensuun Areenassa!

Joen Juju ja Karelian Hurmos Juniorit isännöivät tämän vuoden Itä-Suomi Cup -tapahtumaa Joensuun Areenassa lauantaina 12.5. kello: 10.00 alkaen. Päivän aikana maakuntien D- ja C-junioreiden 1. ja 2. joukkueet pelaavat maakuntamestaruuksista. Maakunnista mukana ovat  Pohjois-Savo, Etelä-Savo ja Pohjois-Karjala ja Keski-Suomi.

Mikä on Itä-Suomi Cup?

Itä-Suomi Cup on suunnattu Pohjois-Savon, Etelä-Savon ja Pohjois-Karjalan sekä Keski-Suomen maakuntien D- ja C-junioreille. Cup pelataan vuosittain toukokuussa – yleensä yhdeksännen päivän tienoilla ja järjestelyoikeudet kiertävät vuosittain maakunnasta toiseen. Kukin maakunta kokoaa omissa maakunnallisissa tapahtumissaan/maakuntaleirityksissään omat joukkueensa Itä-Suomi Cupiin.

Itä-Suomi Cup’issa pelaavat seuraavat maakunnalliset ikäkausijoukkueet molemmissa sukupuolissa:

D-tytöt ja -pojat 1- ja 2-joukkueet
C-tytöt ja -pojat 1- ja 2-joukkueet

Jo aikojen alusta turnauksessa on noudatettu sääntöä, jolla määritellään, että joukkueet rakentuvat vähintään kahden eri seuran pelaajista. D-junioreissa joukkueen koko voi olla esim. 6-8 pelaajaa ja C-junioreissa 8-9.

Joukkueet ja otteluohjelmat:

Joukkueiden kokoonpanot ja otteluohjelmat tarkentuvat Itä-Suomen lentopallon nettisivuille muutama päivä ennen tapahtumaa. Pohjois-Karjalan joukkueet nimetään viimeistään keskiviikkona 9.5 niin pojissa kuin tytöissäkin. Viimeiset yhteistreenit ovat 7.5 alkavalla viikolla niin d-junioreilla kuin c-junioreillakin.

Tapahtumassa on kahvio ja ilmainen sisäänpääsy

Tapahtumaan ei ole pääsymaksuja. Paikalla on myös kahvio. Tervetuloa kannustamaan ja katsomaan tulevaisuuden lentopallotähtien otteita Itä-Suomi Cupiin!

Lisätietoja:

Johanna Tanninen, Jujun tiedottaja
Puh: 0440 386 117, sähköposti: jossupa@yahoo.com

Share Button