Joen Juju järjestää lentopallon B-tyttöjen SM-finaalit 13.-14.4 Joensuun Areenassa

Juju järjestää B-tyttöjen SM-finaalit tänä vuonna. Juju B1-joukkue on siis järjestäjänä suoraan finaaliturnauksessa pelaamassa, joukkue selvitti aiemmin tiensä B-tyttöjen SM-välieriin. Finaalit pelataan 12 joukkueen voimin Joensuun Areenassa 13.-14.huhtikuuta. Finaalijoukkueet järjestävien joukkueiden lisäksi ratkeavat 23.3. pelattavissa välierissä. SM-välierissä pelaa myös toinen Pohjois-Karjalan joukkue, Outokummun Partio.

Jujun valmennustyölle kunnianosoitus
”Finaalien saaminen Joensuuhun on koko Jujun seuraväen ansiota ja upea kunnianosoitus meidän seuramme laadukkaalle valmennustyölle”, kertoo seuran puheenjohtaja Matti Turtiainen. Joensuusta on hyvä ponnistaa lentopallon Suomen huipulle Suomen lentopalloliiton pelaajapolun mukaisesti. Tämä on myös hyvä tilaisuus myös koko maakunnan lentisjunnuille ja lentopalloväelle tulla seuraamaan finaaleja. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Juju B1 joukkueen kokoonpano
Jujun joukkueessa on pelanneet kauden aikana Jujun B- ja C-ikäisiä pelaajia, joukkuetta valmentavat Anders Sutinen ja Paula-Irmeli Halonen. B1-joukkueen päävalmentajan Anders Sutisen mukaan, finaalit ovat hieno mahdollisuus seuralle ja kasvun paikka joukkueelle. ”Ehdottomasti haastajana lähdetään taistelemaan, toistaiseksi kaikki matsit ovat vielä 0-0”, Anders toteaa.

Jujun B1-joukkue
Netta Borgström, keskitorjuja (2004)
Siiri Hartikainen, yleispelaaja (2002)
Venla Heiskanen, yleispelaaja (2003)
Ellinoora Härkin (2002), hakkuri
Tiia Jalonen, keskitorjuja (2003)
Siiri Kähkönen, keskitorjuja (2002)
Ansa Lindström, hakkuri (2002)
Mette Romppanen, yleispelaaja (2002)
Ella Sutinen, libero (2003)
Jenna Tykkyläinen, passari (2002)
Pinja Vaskonen, passari (2002), joukkueen kapteeni

Lisätietoja tapahtumasta tapahtuman nettisivuilta. Nettisivuja päivitetään koko ajan ennen turnausta.

Lentopalloseura Joen Juju
Seura on edelleen tällä kaudella kasvattanut pelaaja- ja joukkuemääriään mukavasti. Joen Juju on Pohjois-Karjalan suurin tyttö- ja naislentopalloseura ja Jujussa on tällä hetkellä noin 150 jäsentä ja yli 100 lisenssipelaajaa. Seura tekee merkittävää nuorison parissa olevaa harrasteliikuntatoimintaa ja on mukana SM-tasoisessa kilpailutoiminnassa. Menestyvät huippu-urheilijamme innostavat kaikenikäisiä urheilun pariin ja urheilullisesti lahjakkailla on mahdollisuus pyrkiä kansainväliselle huipulle.

Jujulla on useita joukkueita kaikissa ikäluokissa aina F-junnuista (7-8-vuotiaat) A-junioreihin. Edustusjoukkue pelaa 1-sarjassa ja tavoitteena on nousta liigaan. Seuralla on myös joukkue naisten 2- sarjassa sekä 3-sarjassa pelaajien kehittymisen takaamiseksi ja lajin harrastamisen mahdollistamiseksi omalla tasolla. Seuratoiminnassa mukana olevilla valmentajilla ja taustajoukoilla on oma harrastevuoro, mikä pitää taustavoimat lajin kehityksessä hienosti mukana. Edustusjoukkue on esittänyt hyviä otteita toisella kaudellaan 1-sarjassa, sarja on ollut äärettömän tasainen. Korkeatasoiselle naislentopallolle on tilaus Joensuussa, minkä Juju pyrkii täyttämään. Toiminnan laajuus ja organisointi pyrkivät takaamaan myös toiminnan jatkuvuuden.

Jujulaiset tekevät pitkäjänteistä työtä seuran kehittämiseksi niin valmennusosaamisen kuin seuran johtamisen ja hallinnon osalta. Seuran valmentajia toimii Itä-Suomen alueen sekä Pohjois-Karjalan D- ja B-ikäisten aluevalmennustehtävissä, sekä Joensuun Urheiluakatemian valmennuksessa. Seura tekee laajaa yhteistyötä maakunnan ja Itä-Suomen lentopalloseurojen kanssa.

Yhteyshenkilöt:
Anders Sutinen, päävalmentaja B1 joukkue, puh: 050 4124636, anders.sutinen@joenjuju.fi
Matti Turtiainen, puheenjohtaja, Joen Juju, puh: 050 527 7015, matti.turtiainen@uef.fi
Johanna Tanninen, tiedottaja, Joen Juju, puh: 0440 386 117, johanna.tanninen@joenjuju.fi

Share Button