Joen Juju julkisti kymmenen pelaasopimusta – viime kauden pelaajat jatkavat joukkueessa

Joen Jujun edustusjoukkue on allekirjoittanut jo 10 pelaajasopimusta ensi kaudelle. Kaikki sopimuspelaajat edustivat Joen Jujua myös kaudella 2017-2018, kun nuori edustusjoukkueemme taisteli upeasti naisten lentopallon ykkössarjassa. Joukkue säilytti tavoitteensa mukaisesti sarjapaikkansa ja oli kauden seuratuin naisten 1-sarjajoukkue yleisömäärissä.

Sopimuspelaajien joukossa ovat muun muassa Jonna Vaskonen, Rosa Malinen, Jenna Miinalainen, Jasmin Vatanen, Sini Kesänen, Venla Viinijoki, Vilma Romppainen, Viivi Huovinen, Juulia Kainulainen ja Iiris Parkkinen. Muiden edellisen kauden avainpelaajien Nea Hämäläisen ja Siiri Hartikaisen kanssa odotetaan terveystilanteen selviämistä ennen sopimusneuvotteluja.

”Tyytyväisiä ollaan allekirjoitettuihin pelaajasopimuksiin ja tähän runkoon, jolla jatkamme tulevaan naisten 1-sarjakauteen”. Tavoitteena on nostaa joukkueen urheilullista ja valmennuksellista osaamista pykälällä ylöspäin tulevalla kaudella. Hienoa että päästiin viime kauden pelaajien kanssa sopimukseen. Onnistuneen kauden jälkeen liigaseuratkin olivat kiinnostuneita meidän pelaajista, toteaa päävalmentajana jatkava Matti Hämäläinen.

Liigakokemusta valmennustiimiin

” Pieksämäen Pyrinnössä 65 SM-liigasarjan pelejä, 1 SM-pronssi ja viisi vuotta juniorivalmentajana Varkauden NMKY:ssä” eli siinä tiivistettynä minun pelaaja- ja valmentajataustani, kertoo varkautelainen Heidi Kopsa, joka liittyy Jujun valmennustiimiin. Heidin mielestä Joen Juju on nuori erittäin kehityskykyinen joukkue, mikä omalta osaltaan herätti mielenkiintoni olla valmennustiimissä mukana, kun sitä minulle tarjottiin. Päävalmentaja Matti Hämäläinen ja fysiikkavalmentaja Kimmo Räsänen jatkavat hyvää työtään joukkueen valmennuksessa ja oma panokseni tulee olemaan enemmän pelaajien henkilökohtaisessa ohjaamisessa. Uskon pystyväni myöskin antamaan keskipelaajille ja passari-keskipelaajien yhteistyöhön lisää näkemystä ja vinkkejä”.

Muutama pelaaja liittyy vielä joukkueeseen

”Tulevalle kaudelle haetaan vielä muutamaa roolipelaajaa. Kontakteja on ollut kiitettävästi, keskustelut jatkuvat osan kanssa”, sanoo Matti Hämäläinen.  Jujun vuosia tekemä valmennustyö junioreiden ja edustusjoukkueen osalta on huomattu ympäri Suomen ja helpottaa joukkueen kokoamista, päättää Matti Hämäläinen.

Lisätietoja:
Päävalmentaja Matti Hämäläinen
Puh: 050-5399744

 

Share Button