Joen Jujun A-tytöt voittivat kotiturnauksen ja jatkavat taivaltaan A-tyttöjen SM-sarjassa.

Lauantaina 26.11.2016 pelattiin Reijolan urheilutalolla A – tyttöjen pooliturnaus. Kotijoukkueen vieraiksi olivat saapuneet Kalevan Pallo Tampereelta, PuijoWolley Kuopiosta ja Oriveden Ponnistus Orivedeltä. Turnauksen alussa teemana oli että välttämällä omat virheet voisi kotijoukkue saada hyvän lopputuloksen ja nousta SM – sarjaan.

Juju – Puwo 2 -1 (25 -20, 19 -25, 15 -12)

Turnauksen ensimmäiseen peliin kotijoukkue tuli terävämmin latautuneena ja ensimmäisessä erässä nähtiinkin hyvällä jalalle liikkuva kotijoukkue. Näin ensimmäinen erä meni suhteellisen vaivattomasti kotijoukkueelle. Toiseen erään vierasjoukkueen valmentaja oli löytänyt pelikirjastaan uuden taktiikan ja myös omien virheiden määrä siivitti vierasjoukkueelle toisen erän. Kolmas erä oli kotijoukkueen kannalta parempaa peliä, eikä vierasjoukkue päässyt takomaan palloa Jujun kenttään. Vieras joukkueen päästessä yrittämään hoiti Juju homman kotiin vastustajan vaihtopenkkiäkin kohahduttaneilla ilmiömäisillä suorituksillaan.   

KaLe – Juju 0 – 2 (20 -25, 16 -25)

Ennakkoasetelmissa Tampereelta saapunutta ryhmää pidettiin yllätysvalmiina joukkueena, olihan Kalevan Lentopallo voittanut Jujun edellisessä turnauksessa 2-1. Harmittavasti KaLen kahden avainpelaajan sairastuminen ennen peliä oli sellainen isku KaLelle että Jujulla ei ollut vaikeutta voittaa peliä.

Juju – OrPo 2 – 0 (25–16, 25 – 19)

Viimeinen peli oli legendaarista Oriveden Ponnistusta. Pelin juoni oli selvä, vain voitolla noustaan SM – sarjaan.  Ottelu alkoi hieman hermostuneesti mutta onneksi pystyttiin välttämään omat virheet ja ensimmäinen erä selvääkin selvemmin Jujulle. Toiseen erään onneksi päivän väsymyksestä huolimatta joukkue sai kiinni pelihuumorista ja iloisella naamalla pelaten saavutettiin päivän lopuksi tavoite. ”Hupsista hoijaa ollaan SM – sarjassa”!

Kimmo

Share Button