Juju C4 Reijolassa 19.1 – Elämän ensimmäiset C-pelit


Juju kasasi vuoden vaihteessa c-tyttöjen sarjaan neljännen C-joukkueen pelaajista, jotka ovat D-ikäisiä tai hiljattain aloittaneita C-ikäisiä. Ensimmäiseen turnaukseen saimme mukaan kymmenen innokasta, joilla oli takana neljät(!) ison kentän harjoitukset ennen turnausta. Koska tämän Juju C4-joukkueen rungon muodostavat monta vuotta yhdessä pelanneet Juju Goldin pelaajat, niin valmentaja heitti heti tytöt “syvään päähän”. Aloitimme kerralla yhden passarin pelillä. Passareina oli vuoroerin Venla ja Sara ja muut pelasivat yleispelaajina.

Pelasimme viiden joukkueen poolissa, joten kaikki pelit olivat kaksieräisiä ja pystyivät päättymään jopa tasan. Ensimmäisenä kohtasimme sisarjoukkueemme Juju C3:n, jonka tytöt ovat oikein tuttuja. Tasoero oli tiedossa, joten melko selvästi C3 meidät voitti. C4 oli kuitenkin alusta asti ennakkoluuloton ja taistelematta ei pisteistä luopunut. Tämän sai huomata heti seuraavassa pelissä Pas05/06, joka joutuikin taipumaan C4-joukkueella ensimmäisessä erässä. Toisessa osat vaihtuivat, mutta C4 sai sarjapisteitä jo toisessa virallisessa C-tyttöjen pelissään. Päivänloput pelit KiU:n ja Raju C3:n joukkuetta vastaan osoittivat, että ison kentän hahmottaminen vaatii pelaajilta vielä melkoisen määrän toistoja. Sekä kiteeläisillä, että ruokolahtelaisilla oli kovia syöttäjiä, joiden syöttöputkien ansiosta C4 ei missään vaiheessa taistellut erävoitoista.

Lähes kaikille C4:n pelaajille nämä olivat ensimmäiset viralliset pelit isolla kentällä. Peli-ilme oli loistava koko päivän ja yhden passarin peli lähti uomiinsa oikeastaan saman tien. Kokemattomammatkin pelaajat täyttivät tonttinsa upeasti ja kokeneemmat pääsivät välillä jopa loistamaan. Tästä on oikein mukava jatkaa seuraavalla kierroksella Kiteellä.

Ilpo, C4-tyttöjen valmentaja

Share Button