Juju Joensuu alempaan jatkosarjaan

Kuvaaja: Ile Salminen

”Otetaan kaikki ilo irti kevään kotipeleistä”. Jujussa eletään jännittäviä aikoja sillä lähteehän Juju Joensuu tammikuussa alkavaan naisten 1 – sarjan jatko-otteluihin tavoitteenaan säilyttää 1 – sarjapaikkansa. Syksyn alkusarjassa Juju oli sarjan katsotuin joukkue ja jo nyt ennakkoon myydyt jatkosarjankin lippupaketit ovat menneet hienosti kaupaksi. Jatkosarjassa Jujun lisäksi pelaavat kivenkovat Oriveden Ponnistus, JyväsLentis, LP Vampula, Kuortaneen Urheiluopisto, Salon Viesti sekä Helsinki Volley.

OrPo sunnuntaina 7.1.2018 klo: 11:30,  Joensuun Urheilutalo

Juju Joensuulla on siten jo heti ensimmäisessä pelissä panosta, kun vastaan asettuu pitkän urheilu- ja lentopallohistorian omaava seura. OrPolla on pääsarjavuosia hyvinkin
pitkälle yli 30, joten kokemusta heille on ehtinyt jo varmasti kertyä. OrPo:n 1- sarjajoukkueessa palloa lyövät sulassa sovussa nuoret lupaukset sekä kaupungin kokenein lentopallokaarti.

JyLe sunnuntaina 4.2.2018 klo: 16:00 Rantakylän Urheiluhalli

Seuraava vastustaja tulee Jyväskylästä. JyväsLentis kohdattiin alkusarjan otteluissa kahdesti ja voitot jaettiin reilusti puoliksi. Jylen vauhdikas pelityyli on taidokkaine suorituksineen hyvinkin paljon samaa Jujun kanssa joten jatkosarjassa joukkueiden kohtaamisia odotetaan innolla!

LP Vampula sunnuntaina 4.3.2018 klo: 16:00 Rantakylän Urheiluhalli

Vampulan joukkue koostuu pitkälti seuran A – junioreista. Joukkueen tulivoimasta osoituksena on, että seura on jo monen vuoden ajan pysytellyt Mestaruusliigan kärkisijoilla ja pystyy siten kehittämään myös 1-sarjan nuoria lahjakkuuksiaan. Joukkue pelaa myös A – tyttöjen SM – sarjaa, joten Vampula tulee varmasti olemaan monelle jatkosarjan joukkueelle kova pala purtavaksi.

Kuortane lauantaina 10.3.2018 klo: 17:30 Joensuun Urheilutalo

Edellinen syksyn Itä-Länsi kohtaaminen oli Joensuussa seuratuin lentopallon ottelutapahtuma Joensuussa. Sen todistivat ne 347 maksanutta katsojaa Urheilutalon lehtereillä. Kuortane on mennyt aimo harppauksen eteenpäin syksystä joten tunteita herättäviä elämyksiä luvassa.

Salon Viesti sunnuntaina 25.3.2018 klo: 12:30 Joensuun Urheilutalo

Jujun neljäntenä kohtaama vastustaja on Salo, joka on kiistatta Suomen naislentopallon johtavia seuroja. Salon Viestin liiga- historia ulottuu pitkälle ja heidän menestystarinansa heijastuu varmasti myös 1-sarjan joukkueessa. Salo oli todella lähellä päästä ylempään jatkosarjaan ja onnistui päihittämään alkulohkossaan kovia joukkueita. Kovaa kannustava Jujun kotiyleisö saattaa hyvinkin olla se ainesosa, joka mahdollistaa Jujulle voiton tästä vahvasta joukkueesta.

HEL Volley sunnuntaina 15.4.2018  klo: 18.00 Joensuun Urheilutalo

Viimeisenä mutta ei vähäisempänä kotiottelusarjassa Juju kohtaa Helsinki Volleyn. Vierasjoukkue koostuu nuorista pääkaupunkiseudun lahjakkuuksista jotka ovat saaneet alkusarjasta lisää itsevarmuutta ja rutiinia omaan tekemiseen, joten joukkueiden välisestä kohtaamisesta on varmasti tulossa mielenkiintoinen!

Kimmo

Share Button