Juju Joensuu hiljensi Kouvolalaisen yleisön

Kouvolan Kuntotalo 28.10.2018

Juju sai sunnuntaina jonkinasteisen hyvityksen lauantain niukalle Helsinki-tappiolle, kun Jujulaiset päihittivät Kouvolan Lentopallo 57:n puhtain erin. Sarjanousija ei suostunut jäämään täydeksi heittopussiksi, vaan haastoi varsinkin toisessa erässä Jujun eräpistein 23–25. Lopulta Juju voitti lukemin 0-3 ja erin (15-25, 23-25, 17-25).

Juju Joensuu tuli KoLen kotiluolaan ennakkoluulottomalla asenteella ja antoi ensimmäisen erän alkuun shokkihoitoa varsinkin Iiris Parkkisen syöttövuorolla. Teknisistä ongelmista johtuen pisteitä ei saatu talteen ensimmäisessä erässä, mutta allekirjoittaneen silmälasien läpi laskettuna Iiris syötti seitsemän ässää ensimmäisessä erässä ja ollen myös joukkueen tehokkaimpia verkolla. Lisäksi ensimmäisen erän takuu pelaajana hääri kentällä Katja Sahlberg, joka näytti mallia laadukkaasta liberotyöskentelystä Kouvolalaiselle yleisölle. Erä Jujulle 15-25. (Kellon ollessa muuten 15.25)

Toisessa erässä kotijoukkueen peli käynnistyi jo paremmin. Toinen erä oli tasaisempi ja KoLe pysyi pelissä mukana omilla hyvillä syöttövuoroillaan ja hyökkäyspään järkevillä ratkaisuilla. Erää pelattiin tasaisissa merkeissä mutta kuitenkin Jujun naisten kontrollissa. Toisen erän KoLe oli jo hinautumassa iholle, kun tilanteessa 21-23 juju otti aikalisän. Aikalisä tuotti tuloksen ja erä päättyi kotijoukkueen virheeseen ja erä Jujulle 23-25.

Pitkän erätauon jälkeen Juju tuli vielä paremmalla asenteella kentälle. Kotijoukkue pyristeli mukana vielä tilanteeseen 6-6, kun Jujun naisten rutiini alkoi näkymään ratkaisupaikoissa. Jujun aloitussyötöt vaikeutuivat ja passari Jonna Vaskosen saumaton yhteispeli keskihyökkääjien Jenna Miinalaisen ja Viivi Huovisen kanssa tuotti tuskaa vastustajan torjunnalle. Lisäksi Jujun laitahyökkääjien Sini Kesäsen ja Anna Yefremenkon raskaat lyönnit alkoivat pehmittämään pallo pallolta KoLen pelaajia. Kolmannen erän päätöspisteen teki hyvän pelipäivän päätteeksi Iiris Parkkinen.

Matti Hämäläinen pelin jälkeen: ”Upea esitys joukkueelta. Joukkue halusi pelata voiton syntymäpäiväsankarille Vilma Romppaiselle. Ottelun voiton arvoa nostaa erityisesti se, että takana on ollut tiivistahtinen viikko takana. Kolme peliä ja osa niistä henkisesti vielä erittäin raskaita mutta onneksi tämän joukkueen kunto ei lopu ihan herkästi”

Ottelun parhaina palkittiin KoLesta Satu Kuusikunnas ja Jujusta Sini Kesänen.

Seuraavassa ASSA Abloyn isännöimässä pelissä astuu vastaan LP Vampula. Peli alkaa Joensuun Urheilutalolla lauantaina 3.11.2018 klo 14:30.

Sinistä päälle, ämpärit kainaloon ja kannustamaan Juju voittoon!

– Kimmo –

Share Button