Juju Joensuulle tappio Oulun Kiskolle 24.2.

Lähdimme kohti Oulua lauantai iltapäivällä flunssan ym. sairastelujen takia hiukan kapeammalla ryhmällä. Mukana oli vain 9 pelaajaa, joista kaksi liberoa eli käytännössä vain yksi vaihtopelaaja verkolle. Lähtökohdat eivät siis olleet kovin mairittelevat ja kun tiesimme että ottelu alkaa jo klo 12.00 Oulun urheilutalossa niin sekin aiheutti entisten kokemusten perusteella kysymysmerkkejä. Ajatukses olivat ihan aiheellisia sillä meidän vielä käynnistellessä konetta Kisko vei eka erässä kuin pässiä narussa, erä kotijoukkueelle 25-18.

Toisessa erässä saatiin jo konetta käyntiin ja varsinkin Anna rupesi pikkuhiljaa lämpenemään ja näytti Oululaiselle yleisölle kuka on parketin kuningatar! Jonna rupesi pikkuhiljaa myös löytämään hakkurin hienoilla passeillaan ja Annan huikealla lyönti arsenaalilla (12 pistettä) erä meille selvin numeroin 17-25!

Pitkän tauon jälkeen kolmanteen erään oli taas vaikeuksia saada konetta toimimaan ja Kisko oli jo viemässä erää mutta meidän tytöt oli eri mieltä. Tilanteessa 22-18 mm.pahasti toipilaana pelaamaan joutunut Sini Kesänen teki varmaan ottelun tärkeimmät pisteet, Viivin sekä Annan säestyksellä tilanne oli pian 24-23 ja meillä hyvä tatsi päällä! No erä päättyi Kiskolle 25-23 meidän (myös pelaajien) mielestä hiukan ikävällä tavalla, joka jääköön kommentoimatta. Olen kauden aikana kartuttanut joukkueen sakkokassaa vähintäänkin kiitettävästi.

Koska jouduimme kuormittamaan muutamaa pelaajaa aivan liikaa, neljännessä huomasi, että ”löpö”loppuu pikkuhiljaa ja sehän sataa vastustajan laariin väkisinkin. Erä Kiskolle selvähkösti 25-19.Vaikka otimme turpaan, siitä huolimatta on sanottava että kaaduttiin saappaat jalassa, tytöt tekivät varmasti kaikki mitä tuossa tilanteessa oli tehtävissä.

Me valmentajat olemme tästä joukkueesta ylpeitä ja matka jatkuu.

Matti, edustuksen päävalmentaja

Share Button