Juju Joensuu – Kuortane -ottelun ennakko – Itä-Länsi huipentaa viikon

10.3.2018 klo 17.00 | Joensuun Urheilutalo

Jujun naisilla on edessään kolmas peli viikon sisällä kun vastaan asettuu Kuortane. Kyseessä ei ole mikä tahansa ottelu, sillä lauantaina Jujulla on edessään revanssin paikka, kun sen edellisessä pelissä Kuortaneella Jujun kukistaneet maajoukkue nuoret vierailevat vuorostaan Joensuussa. Joukkueet ovat jääneet sarjakärki Salon Viestistä muutaman pisteen päähän, mikä tarkoittaa sitä, että kummallakaan joukkueella ei ole lauantaina varaa tappioon, mikäli haluavat taistella alemman jatkosarjan voitosta.

Kotijoukkueen vire huippukamppailun alla on loistava, sillä Juju on pelannut tappioitta edelliset kolme peliä ja joukkueen tähtisikermän peli on kuosissaan. Valmentaja Matti Hämäläinen odottaa että joukkueen vire säilyy.

– Kuortane on erittäin hyvä joukkue, liikkuva ja periksi antamaton. Ottelusta ei varmasti tule helppoa, mutta lauantaina nähdään. Viime kerralla joukkueiden kohdatessa Joensuussa katsomossa oli 340 katsojaa ja tunnelma katossa, sama tunnelma kun saadaan aikaiseksi niin sydän ainakin tykkää, Matti pohtii.

Vakuutusyhtiö Ifin isännöimä ottelu nähdään myös Facebookissa, jotta herkkupalaa voidaan fiilistellä koko Suomessa.

Tervetuloa paikalle!

Kimmo

Share Button