Juju kauden toiseen voittoon Hurmoksesta

Joensuun Urheilutalo 20.1.2019

Liki kaksisataa katsojaa oli todistamassa Juju Joensuun voittoa paikallisvastustajasta Karelian Hurmoksesta eränumeroin 3-2 (25-17,25-27,25-16,14-25,15-12).

Ensimmäiseen erään kotijoukkue tuli tuoreella jalalla ja hyvällä asenteella. Vastustajan keskittyessä laitahyökkäysten torjumiseen Jujun keskihyökkääjät Huovisen Viivi ja Miinalaisen Jenna pääsivät takomaan palloa verkolla ja erä taktisesti hyvin valmistautuneelle kotijoukkueelle selkeästi 25-17.

Toinen erä oli, koko ottelun tasaisin ja erässä nähtiinkin kahden taistelevan joukkueen tiukka otanta. Erään mahtui monen monta pitkää pallorallia, jotka antoivat katsomoon tulleille katsojille vastinetta koko rahan edestä. Harmittavasti erän loppuun kotijoukkueen teki muutaman oman virheen ja erä lipsahti kaverille.

Kolmannessa erässä vierasjoukkueen jaloissa alkoi painamaan selkeästi edellisen päivän peli ja kotijoukkue käytti tilaisuutensa hyväksi ja passari Vaskosen Jonnan pyörittäessä mallikkaasti peliä erän voittajasta ei ollut epäselvyyttä. Erä selvin numeroin kotijoukkueelle 25-16.

Sitten neljänteen erään. Juju pelaa tällä hetkellä loistavaa lentopalloa, mutta kuten monesti tällä kaudella aivan turhaan päästetään vastustaja peliin mukaan. Hyvää on se, että näistä peleistä on opittu tulevia pelejä varten ja voitetaan sitten kun on tarve voittaa. Erä Hurmokselle ja edessä oli viides erä.

Viidennen ja ratkaisevan erän puoliväliin saakka mentiin tasapäisissä merkeissä, kunnes Jujun Matti Hämäläinen otti aikalisän tilanteessa 2-4. Matti: ”Hiplaimella ei voiteta – nyt rohkeutta peliin ja lyökää palloa, kun paikka on” Tästä tukkapöllystä kotijoukkue heräsi ja palloja puolustettiin peliin Venla Viinijoen johdolla ja paukutettiin hurjilla tehoilla laidoista Hurmoksen kenttään Kesäsen Sinin heilutellessa tahtipuikkoa.

Pelin tauottua Matti Hämäläinen: ”Hieno koko joukkueen voitto. Iloinen olen joukkueen puolesta, uskottiin että rohkeasti ja kovaa lyömällä nämä ottelut voitetaan”

Päivän parhaat pistenikkarit: Sini Kesänen 28, Anna Yefremenko 18. (Naisten 1 -sarjan eniten joukkueiden pisteitä tehneiden tilastoissa Anna pitää vankasti ykkössijaa ja Sini on kolmantena)

Fastroin isännöimässä ottelussa ottelun parhaina pelaajina palkittiin kotijoukkueesta yleispelaaja Sini Kesänen ja vierasjoukkueesta Anniina Kastarinen. Parhaan pelaajan palkinnot jakoi Johanna Tanninen. Jujun ilossa olivat mukana d-tytöistä Jessica, Veera, Sara ja Aino.

Seuraavaksi Jujuttaret kohtaavat Joensuun Urheilutalolla 3.2.2019 klo 13:00 legendaarisen Rantaperkiön Iskun Tampereelta.

–        Kimmo –

Share Button