Jujun kauden 2017-2018 kauden päättäjäiset ja palkitut

Lentopallokausi 2017-18 alkaa olla Power Cupia lukuun ottamatta paketissa. Takana on hieno kausi ja olemme saaneet paljon lisää harrastajia, seuratoimijoita ja teitä vanhempia mukaan seuratoimintaan tälläkin kaudella! Iso kiitos kaikille tästä kaudesta!

Jujulaiset kokoontuivat tänä vuonna kauden päättäjäisiin tiistaina 22.toukokuuta. Painotalo Punamusta tarjosi meille tilat ja tarjoilut, joten kokoonnuimme Pohjois-Karjalan Kirjapainon auditorioon porukalla. Tänä vuonna meillä oli ensimmäistä kertaa Jujun historiassa ns. auditoriopäättäjäiset. Viimeiset kolme vuotta olemme kokoontuneet Areenalla.

Jujun visio 2020-luvulle ja pelaajapolku Jujussa

Jujun johtokunta esittäytyi päättäjäisten aluksi ja jokainen johtokunnan jäsen kertoi mitä osa-alueita kukin johtokunnassa hoitaa. Meillä on johtokunnassa mm. vanhempien edustajia, yhteistyökumppaneiden kanssa yhteistyöstä vastaavia kuin valmentajiakin eli jokainen tuo omalla osaamisellaan näkemystä seuratyöhön.

Itä-Suomen alueen tyttöjen ja poikien päävalmentaja Henrik Kosonen puhui tapahtumassa lentopalloliiton aluevalmennuksesta ja näkemyksistä pelaajapolusta. Here painotti monipuolista urheilua nuoressa iässä, saimme kuulla mm. että joissain maissa ei pääse nuorten maajoukkueeseen, jos ei harrasta kahta lajia.  Liian aikaisin ei kannattaisi keskittyä pelkästään yhteen lajiin, mutta toki pelaajapolkuja on erilaisia myös lentopallossa. Kävimme läpi d-junnuille tarkoitettuja tehotreenejä Pohjois-Karjalan alueella ja c-ikäisistä alkaen järjestettyä yläkoululeiritoimintaa sekä Itä-Suomen lentopallon järjestämiä leirejä. Juju seurana tarjoaa pelaajapolun monentasoiselle harrastamiselle, lisätietoa voit luke allekirjoittaneen blogista.

Lisäksi kävimme läpi seuran visiota 2020-luvulle ja miten voisimme kehittää seuratoimintaa eteenpäin. Tavoitteenamme on nousta liigaan tulevien vuosien aikana ja kehittää pelaapolun rakentamista aina pikkujunnuista liigaan asti. Puheenjohtamme, Anne, kävikin omassa puheenvuorossa läpi talkoiden ja tukijoiden merkitystä tässä vision toteuttamisessa. Tarvitsemme lisäkäsiä toimintaan koko ajan ja pienikin talkooapu auttaa pitämään vuosimaksut samalla tasalla. Lentopallo on yleisesti Suomessa vielä edullista harrastaa.

Mikä on Jujussa parasta?

Pelaajat saivat tehtäväksi kirjoittaa mikä on Jujussa parasta.  Piemmmät junnut piirsivät paperille saman asian. Ilo oli huomata, että Jujun mahtavaa joukkuehenkeä kehuttiin joka paperissa. Myös valmentajille tuli paljon kiitosta kannustuksesta ja Juju on yhtä perhettä myös junnujen mielestä. Tästä Jujun d-tytöt heittikin somessa haasteen muille joukkueille. Joukkueet tekevät kausivideon ja mikä on joukkueen mielestä #parastajujusssa.

Tavoitteet ensi kaudelle?

Joukkueet asettavat tavoitteet kesän ja alkusyksyn aikana ensi kaudelle. Päättäjäisissä jokainen pelaaja mietti kuitenkin mitkä on minun tavoitteena lentopallossa. Osalla tähtäimessä on liigapaikka, osa haluaa harrastaa niin kauan kun laji on mukavaa ja pelaaminen on hauskaa sekä omat taidot kehittyy. Hienosti tytöt olivat myös listanneet tarkempia tavoitteita esimerkiksi henkilökohtaisen tekniikan osalta.

Kauden palkitut

G-, F- ja E-junnut saivat kaikki mitalit. Muista joukkueista palkittiin aina joukkueen paras, kehittynein ja tsemppi pelaaja. Ja kuten valmentajat sanoivatkin, palkintojen saajia oli haasteellista valita, koska kaikkien taidot ovat kehittyneet huomasti kauden aikana.

1-sarja: Paras: Jonna Vaskonen , Kehittynein:  Sini Kesänen ja Tsemppi: Venla Viinijoki.

B-tytöt: Paras: Ella Sutinen, Kehittynein: Pinja Vaskonen ja Tsemppi: Venla Heiskanen.

C03-tytöt: Paras: Ada Härmä, Kehittynein: Vanessa Vatanen ja Tsemppi: Saana Tiainen.

C04-tytöt: Paras: Iisa Pieviläinen, Kehittynein: Eviaana Malinen ja Tsemppi: Jenni Kettunen.

C05-tytöt: Paras: Helmi Jeskanen, Kehittynein: Erika Salin ja Tsemppi: Alina Syrkova.

D-tytöt: Paras: Ilona Räsänen, Kehittynein: Veera Sinkkonen ja Tsemppi: Venla Härmä.

Kauden joukkue: 1-sarjajoukkue

Kauden Jujulainen: Eero Härmä

Kauden Jojo: Liisa Räty

Kauden valmentaja: Johanna Tanninen

Power Cupia kohti ja sitten myös jujulaiset suuntaavat pienelle kesätauolle. Päättäjäisten kuvat löytyvät täältä, kiitos Tommille kuvauksesta!

Johanna, Jujun tiedottaja ja tapahtuman juontaja

Share Button