Kausiennakko N2 + B1

Naisten 2-sarjajoukkue on uudistunut melkein kokonaan ja osa seuran A- ja B-junioreista saavat mahdollisuuden pelata astetta kovempaa sarjaa.

Muutama kokeneempi nimi täsmänä luo pohjan, jolle on helppo lähteä rakentamaan sujuvaa yhteispeliä.
Ensimaku otettiin jo Kuopion Syysturnauksessa, jossa tavoite täyttyi pelillisten asioiden suhteen.
Joukkue tulee olemaan paljon valmiimpi kun tuomari viheltää pilliin kauden ensimmäiselle syöttöluvalle.
Joukkuekoostumus löytyy Joukkue N2

Otteluohjelmamme löytyy tulospalvelusta
Kotiottelumme pelataan uudessa Nepenmäen salissa, katsojia suositellaan ottamaan retkijakkarat mukaan, katsomoon ei ole tulossa penkkejä eli seisomakatsomo löytyy. Lähdemme jokaiseen peliin taistelemaan ja parantamaan peliämme piste kerrallaan.

B1-tyttöjen joukkue on rungoltaan sama kuin viime vuoden Power Cup joukkue. Joukkue saavutti tsemppisarjassa sijan 8. Lähdetään taistelemaan hyvästä sijoituksesta sarjassa. Yksi uusi pelaaja on liittynyt joukkueeseen kaupunkiin muuton myötä. Meillä on odotukset tietyllä joukkueen tasolla, virallisia tavoitteita ei ole eikä kerrota.
Ensimmäinen tasonmittausturnaus pelataan 29.9 Joensuussa Nepenmäen uudessa salissa klo 10:000 eteenpäin.


Tällä rungolla on valoisa tulevaisuus edessään ja kovat pelit kasvattavat pelaajia valmiimmaksi tulevaisuuden haasteisiin. Osa pelaajista osallistuu myös A-tyttöjen peleihin, joten kuormituksen säätelyä on tiedossa tälläkin kaudella.
Osa pelaajista on myös nimetty N1-joukkueen farmipelaajiksi ja saattaa olla ensimmäiset ykkössarjapelit edessä tulevalla kaudella.

Syksyn sateet ja talven pakkaset, tervetuloa 😉

– Anders

Share Button