Kiitokset Itä-Suomi Cupin 12.5. osallistujille!

Joen Juju ja Karelian Hurmos Juniorit isännöivät tämän vuoden Itä-Suomi Cup -tapahtumaa Joensuun Areenassa lauantaina 12.5. Päivän aikana maakuntien D- ja C-junioreiden 1. ja 2. joukkueet pelasivat maakuntamestaruuksista. Maakunnista mukana olivat  Pohjois-Savo, Etelä-Savo ja Pohjois-Karjala ja Keski-Suomi.

Tapahtuman avasi valmentajapalaverissa Itä-Suomen aluepäällikkö Pertti Kulluvaara. Pelit pelattiin kahdeksalla kentällä ja tapahtuma onnistui hienosti. Voittajajoukkueille jaettiin mitalit ja jokaisen sarjan voittajamaakunta palkittiin myös kiertopalkinnolla eli upeilla pokaaleilla. Pokaalien historiasta löytyy lisätietoa lentopalloliiton sivuilta.

Tapahtuman kaikki pelitulokset löytyvät lentopalloliiton tulospalvelusta, mutta alla kooste:

Tuloksissa on lyhennetty  maakunta seuraavasti
Pohjois-Karjala: PK
Pohjois-Savo: PS
Etelä-Savo: ES
Keski-Suomi KS

C-tytöt: 
1. PK1 2. ES1 3. KS1 4. KS2 5. ES2 6. PS1 7. PK2 8. PS2

C-pojat:
1. KS 2. PK 3. PS

D-tytöt:
1. PS1 2. PK1 3. KS1 4. ES1 5. KS2 6. PK2 7. ES2 8. PS2

D-pojat: 
1. KS1 2. PS1 3. ES1 4. PK1 5. ES2 6. KS2 7. PK2 8. PS2

Tapahtuman kuvia löytyy Jujun Facebookista.

Iso kiitos Jujun ja Karelian Hurmoksen puolesta Itä-Suomi-Cupiin osallistuneille pelaajille, valmentajille, tuomareille ja kirjureille! Päivän aikana nähtiin upeita pelisuorituksia ja tiukkoja pelejä! Erityiskiitos myös kaikille talkoolaisille jotka mahdollistitte tämän tapahtuman!  Ensi vuonna järjestelyvastuussa on Keski-Suomi. Toivottavasti näemme siellä vielä enemmän joukkueita myös c-poikien sarjassa.

Nähdään ensi vuonna Keski-Suomessa!

Järjestelytoimikunnan puolesta,
Johanna, Jujun tiedottaja, Pohjois-Karjalan tyttöjen D2-joukkueen maakuntavalmentaja

 

Share Button