N2: Ajo-Juju 3-0 “Kausi paketissa”

Kausi paketoitiin Savonlinnassa Ajon vieraana. Puitteet oli OKL:llä kyllä kunnossa 🙂

Kolmen pallon järjestelmä, esittelyt ja kaikki “suuren” maailman malliin, siinä oli meidän joukkueella välillä suuntavaisto hukassa.. 🙂

Tulos oli kauden mukainen.
Ensimmäinen erä mentiin tasoissa noin kymppiin ja sen jälkeen täyspysähdys. Joku veti hätäjarrua ja siihen jäimme. Kaveri kuittasi erän 25-10.
Toisen erän alussa jarru oli edelleen pohjassa ja vapautui vasta tilanteessa 12-2. Saatiin sentään kohtalainen tulos taululle huolimatta katastrofialusta, 25-18.
Kolmas erä, pari muutosta kokoonpanoon ja parasta erää hakemaan. Ei onnistunut ja 25-15 numeroin saatiin kausi pakettiin.

Ei tästä nyt hirvittävästi tarinoita jäänyt kerrottavaksi, haasteellinen kausi kaikkinensa myös valmennukselle. Muutamia fyysisiä vammojakin tuli kauden aikana, joiden hoitaminen jatkuu nyt. Potentiaalia, jota joukkueessa on, ei saatu vieläkään ulosmitattua kuin hetkittäin. Muutama hyvä hetki nousee kaudesta, päällimmäisenä ensimmäinen Ploki-ottelu, jossa runkosarjan voittaja haastettiin kunnolla.

Iso kiitos meidän aktiivisille treenajille ja iso kiitos Pamille.

Jatkoturnauksia tulee, jos tulee. Muutoin alan hiljalleen kääntämään katsetta kauteen 18-19, jolloin meidän joukkue tulee varmasti muuttuneella kokoonpanolla kehiin ja toivottavasti vahvempana.

– Anders

Share Button