Naisten 1-sarja: JyLe lähetti Jujun kotimatkalle 3-1 lukemin 2.12.18

Jyväs Lentis yltyi kauden parhaimpaan peliinsä, kun se voitti Joensuun tasaisen ottelun päätteeksi. Juju Joensuu joutui kotimatkalle 3-1(22-25,25-20,25-11,25-23) tappio niskassaan.

Juju ja Jyle olivat kaikilla pelin osaamisalueella hyvinkin samalla tasolla, jos ei lasketa Jujun kolmannen erän nukahdusta. Molempien joukkueiden peli oli hyvin organisoitua ja kummankin joukkueen kuusikkopeli oli hyvässä mallissa. Heikkoja lenkkejä joukkueista ei löytynyt etsimälläkään. Ottelu oli viihdyttävää kahden taistelevan joukkueen koitos. Tällä kertaa JyLe vei pisteet ansaitusti pistenikkari Nymanin kokemuksen turvin.

Jujun valmentaja Matti Hämäläinen:
– Totta kai ottelun lopputulos harmittaa, kun pelin alku oli niin hyvä ja oli niin pienestä kiinni lisäpisteet. Tasaista vääntöähän nämä pelit ovat olleet. Näin pelin jälkeen on helppo sanoa mutta ehkä olisi pitänyt kierrättää pelaajia enemmän. Iloinen olen joukkueen ilmeeseen ja keskihyökkäyksen onnistumiseen.

Ottelun parhaina palkittiin Jujusta Venla Viinijoki ja JyLestä Kaisa Nyman.

Kuvaaja: Ile Salminen

Seuraavassa YIT Rakennus Oy:n isännöimässä kotiottelussa astuu vastaan kärkijoukkue LP Viesti Salosta. Peli alkaa Joensuun Urheilutalolla sunnuntaina 9.12.2018 klo 13:00.

Huom. pelissä arvotaan Juhlakinkku kaikkien arvan ostaneiden kesken! Arvan hinta 2 €/kpl tai 3kpl/ €e.

Sinistä päälle ja kannustamaan Juju voittoon!

– Kimmo –

Share Button