Otteluennakko 22.04.2018 Juju – HEL Volley

Juju Joensuu – HEL Volley -ottelun ennakko – KAUSI PÄÄTÖKSEEN HEL VOLLEYTA VASTAAN
22.4.2018 klo 15.00 Joensuun Urheilutalo

Naisten 1 – sarjan kauden viimeisellä pelillä ei ole kotijoukkueelle tuloksellista panosta, kun tulevan kauden sarjapaikka varmistui jo aiemmin. Vaikka kotijoukkueella ei ole enää maata mullistavia asioita pelissä on joukkueen tähtäimessä tarjota koko kauden hienosti kannustaneelle yleisölle ja seuran junnuille mielenkiintoinen peli. Sillä onhan joukkueen katseet jo tiukasti tulevassa kaudessa 2018 – 2019.

”Joukkueiden edellinen kohtaaminen meni viisieräiseksi, joka kuitenkin punnerrettiin voitoksi. Siitä lähtökohdasta mielenkiintoinen peli tulossa. Kun paineita ei enää ole niin pelissähän voi tapahtua aivan mitä” toteaa Matti Hämäläinen.

Matti jatkaa: ”Joen Jujun edustusjoukkueen tilanne on tällä hetkellä jo loistava tulevaa kautta ajatellen, totta kai pieniä muutoksia saattaa tulla, mutta niinhän se pitääkin olla”

Juju käynnistää valmistautumisen ensi vuoden sarjakautta varten toukokuussa 2018.

Siis kausi 2017 – 2018 alkaa olla tältä osin pelillisesti kasassa. Vielä tavataan Joensuun Urheilutalolla 22.4.2018, jolloin kohdataan HEL Volley klo 15:00. Otteluisäntänä on meidän oma kotikaupunki Joensuu.

Syödään höyrymakkaraa. Juodaan kahvia. Mietitään tulevaa unelmoiden, ilon kyyneliä nieleskellen.

– Kimmo –

Share Button