Otteluennakko: Juju Joensuu kohtaa nosteessa lentävän Karelian Hurmoksen

Joensuulaiset naisten 1–sarjaa pelaavat Juju Joensuu ja Karelian Hurmos kohtaavat toisensa lauantaina9.12  Joensuun Urheilutalolla klo: 17:00. Omaa tehokasta hyökkäys peliinsä etsivä kotijoukkue Juju Joensuu haluaa revanssin tällä hetkellä kuumana pelaavasta Hurmoksesta. Päättyihän edellinen kohtaaminen vaiherikkaiden tapahtumien jälkeen Hurmokselle 3-2.

Juju Joensuu on pelannut kaksijakoisesti syyskauden, kovia joukkueita vastaan pelataan huipputasolla ja pystytään haastamaan kokeneita 1-sarjan joukkueita. Toisaalta välillä on tapahtunut pelillisesti pahoja notkahduksia ja omilla virheillä on lahjoitettu otteluita vastustajille. Kovat ottelut alkusarjassa ovat olleet erittäin hyvää oppia Jujun nuorelle joukkueelle, joka pelaa sarjaa pääosin omilla kasvateilla. Ennen kautta asetettiin tavoite säilyä naisten 1-sarjassa ja Juju on näyttänytkin ehdottomasti kuuluvansa naisten 1-sarjaan.

Paikallisvastustaja Hurmos on ulkomaalaisten vahvistusten myötä saanut varmuutta peliinsä ja enemmän tehoja kokeneilta avainpelaajiltaan.

Kun lauantaina tuomari puhaltaa pilliin ja ensimmäinen syöttäjä saa pallon ilmaan niin takuu varmasti tunnelma on katossa.

Tervetuloa paikalle!

Kimmo

Share Button