Otteluennakot 3.3.2018 Jyle – Juju Joensuu ja 4.3.2018 Juju Joensuu – LP Vampula

Panokset kovenevat, kun maaliskuun ensimmäisen viikonlopun pelit lähestyvät. Jatkosarjan kannalta tärkeistä sarjapisteistä tullaan käymään timanttinen taistelu. Voitoilla Joensuulaiset vahvistaisivat asemiaan naisten 1 – sarjan alemmassa jatkosarjassa ja olisivat saappaan mitan lähempänä sarjapaikan varmistamista.

JYLE HAKEE VIMMATUSTI VOITTOA JUJUSTA

JyLe vs. Juju Joensuu lauantai 3.3.2018, Huhtasuon Yhtenäiskoulu klo 13:00

Juju Joensuu matkustaa JyLen vieraaksi Huhtasuon saliin. Oman pelinsä jatkosarjassa kanssa tuskaillut JyväsLentis hakee revanssia Juju Joensuusta jatkosarjan ensimmäisessä kotiottelussaan. Joukkueet ovat pelanneet viisi ottelua mutta joensuulaiset ovat saalistaneet viisi pistettä enemmän joten nyt tarjotaan toiselle tilaisuus pelata henkisesti kevyempi ottelu ja toiselle all-in ottelu.

Otteluennakossa Jujun valmentaja Matti Hämäläinen kertoo, että sarjataulukkoa ei ajatella vaan lähdetään innolla jatkamaan siitä mihin jäätiin joukkueiden edellisessä kohtaamisessa. ”Omaamme kaikki mahdollisuudet voittaa peli kunhan muistamme perusasiat mielessä” Matti jatkaa.  Matti lisää: ”Jyväskylä näytti meille viimeksi kotiottelussaan kaapin paikan meille, joten varpaillaan ollaan”

VINTILLÄ NATISEE KUN JUJU JOENSUU KOHTAA KOVAKUNTOISEN LP VAMPULAN

Juju Joensuu vs. LP Vampula | su 4.3.208 klo 16.00 | Rantakylän Urheiluhalli, Joensuu

LP Vampulan tulo Joensuuhun kruunaa viikonlopun. Vastassa on kaksi liikkuvaa ja taistelevaa joukkuetta jotka kohtaavat toisensa ensi kertaa. LP Vampula on pelannut hyvän ja nousujohteisen jatkosarjan, ja kaatoi viimeksi Kuortaneen kotipelissään suoraan 3-0. Joukkue ei ole tehnyt sarjassa isompia notkahduksia vaan on jatkanut tasaista tekemistä.

Kotijoukkueen valmentajista lupsakkaampi Matti Hämäläinen oli tällä kertaa asialinjalla miettiessään tulevaa peliä. Henkisesti on vaikea pelata jossain muualla kuin salissa, jossa harjoitellaan. Kuitenkin on meidän kotiottelu ja tunnelma kuten viimeksi ”Vintillä”, niin hyvä tulee. Tällä hetkellä tytöt luottavat omiin kykyihinsä ja tietävät olevansa vahva joukkue. Tästä voitto niin alkaisi helpottaa tulevaakin kautta silmällä pitäen, valmentaja lausui vakavoituneena.

Yleisön kannattaa saapua Rantakylän Urheiluhalliin ajoissa, sillä salin ”vintille” mahtuu vain muutama sata katsojaa ja HEI, taas 40 ensimmäiselle pääsylipun lunastaneelle luvassa kaupan päälle HK:n höyrymakkara.

Kimmo

Share Button