OTTELUENNAKOT – Edustus, Vampula + OrPo

17.3.2018 LP VAMPULA – JUJU JOENSUU JA 18.3.2018 ORIVEDEN PONNISTUS – JUJU JOENSUU
Naisten 1 -sarjan lentopallokautta ovat värittäneet vahvaa juniorityötä tekevien joukkueiden kohtaamiset. Peleissä on ollut erityinen tunne ja lataus, kun vastaan ovat asettautuneet ikäluokkien Suomen parhaimmat pelaajat. Jujun naisilla on viikonlopun otteluissaan vastassa kaksi nuorta tulevaisuuden joukkuetta. Joukkueita joissa vilisee pelaajia, jotka tähyävät omien seurojensa liigajoukkueisiin.

VENYYKÖ JUJUN VOITTOPUTKI VAMPULASSA
LP Vampula vs. Juju Joensuu lauantai 17.3.2018 klo 17:00 | Huittisten ammatti- ja yrittäjäopisto
Kuulostaa vaisulta kirjoittaa, että ottelu on ennakkoon jännittävä. Tämä ottelu on jotakin suurempaa. Edellisessä kohtaamisessa Joensuussa LP Vampula oli vaarallinen ja tarjosi Jujulle ikimuistoisen vastuksen. LP Vampula taipui tiukan taistelun jälkeen 3-2 oltuaan jo johdossa erin 2-0. Sen verran jäi Vampulalle hampaankoloon, että odotettavissa onkin säkenöivä taistelu kahden taitavan joukkueen välillä. Pelistä on odotettavissa lentopalloa oikealla herkkukattauksella.
Otteluennakossa Jujun valmentaja Matti Hämäläinen toteaa:
” Huimaa päästä pelaamaan LP Vampulaa vastaan, mutta ei oteta siitä mitään paineita. Sen verran voin myöntää, että varmasti yksi kovimmista porukoista jota vastaan pelattu koko kaudella” Matti miettii. ”Tiedämme mitä haluamme tehdä joukkueena. Isoin asia on olla henkisesti valmis pelaamaan ja saada peliin hyvä alku”: jatkaa Matti

ORPOLLA ISO JUJU VASTASSA
Oriveden Ponnistus vs. Juju Joensuu | su 18.3.208 klo 13.00 | Oriveden liikuntahalli
Sunnuntaina alkavassa lentopallo-ottelussa kohtaavat toista kertaa tällä kaudella OrPo ja Juju. Joukkueet ovat pelanneet tällä kaudella kerran josta Joensuulaiset poistuivat kentältä selkeinä voittajina. Näin ollen Orivedellä mielellään kaadetaan ennakkosuosikin paineet Jujun niskaan. Tästä asetelmasta nuorelle joukkueellemme asetelma saattaisi tuoda vääränlaisen asenteen peliin, mutta takuuvarmasti sinipaitainen Joensuulainen tähtisikermä piiskaa itsensä valmiiksi kauden viimeiseen vieraspeliin.
Matti analysoi ottelua ennakkoon:
” Sarjataulukon valossa pelin luulisi olevan Jujun heiniä, mutta eipä nuolaista ennen kuin tipahtaa. Matti jatkaa ”OrPo on parantanut peliään selvästi nihkeän Joensuun matkan jälkeen. Torjunta- ja syöttöpeli on toiminut mallikkaasti, ja laitahyökkääjäosasto on ollut yllättävän tehokas”

Pelejä voi jännittää Facebookin kautta.
– Kimmo –

Share Button