Otteluraportti Juju-Joensuu-Karelian Hurmos 9.12

OTTELURAPORTTI JUJU JOENSUU – KARELIAN HURMOS 2-3 (26-24, 24-26, 25 -19, 17-25, 12-15). 9.12.2017

Pelipaikka:     Joensuun Urheilutalo

Tuomarit:      Jesse Härkönen (PT) Kerimäki ja Hannu Vähäkoski (VT) Joensuu

Rajalla:          Riitta Lappalainen ja Ville Salmela

Pallotytöt:     Joen Jujun E- ja D-tytöt

Yleisömäärä: 250 (173 maksanutta)

Juju Rohkealla asenteella otteluun

Jujun ja Hurmoksen kohdatessa on aina luvassa tiukkoja vääntöjä ja tämäkään peli ei tuonut poikkeusta. Vaikka ottelu ei ollut kummallekaan joukkueelle merkittävä sarjan sijoituksen kannalta, se ei näkynyt joukkueiden asenteissa eikä yleisömäärässä. Liki 250 katsojaa näki hyvätasoista lentopalloa ravintola Bar Playn isännöimässä ottelussa.

Ennen lauantain ottelua aiemmin viikolla sujuneet harjoitukset antoivat kotijoukkueelle uskoa pelata rohkeasti ja tätä taktiikkaa noudattaen kotijoukkue hallitsikin ensimmäistä erää. Toinenkin erä oli Jujun hallinnassa mutta harmittavasti ratkaisu palloilla otettiin muutama turha oma virhe. Kolmannessa erässä taas palattiin taas peruspeliin ja se erä meille kevyesti. Vaikkakin neljäs ja viides erä hävittiin niin, tärkeintä oli kotijoukkueen taistelu ilmeen säkenöivyys ja silmin nähden helpottuneisuus kasvoilla, kun pelijuoni alkaa löytyä mentäessä kohti ennen kauden alkua asetettuja tavoitepelejä.

Ottelusta opittua

Useassa pelissä ollaan pelattu mieluusti mukavuusalueellamme, sellaista peliä mihin olemme aiemmin tottuneet tai opetettu. Tällöin kehitystä ei tapahdu parempaan.  Olemme kehittyneet varsinkin asennepuolella ja näyttää siltä, että palapeli alkaa loksahtamaan paikalleen. Monia tähtihetkiä koettiin lauantain paikallispelissä, mutta vielä merkittävämpiä ovat edellisillä viikoilla harjoitustilanteissa tapahtuneet onnistumiset ja kliimaksi oli valmis, kun se sama onnistuminen tuli sitten pelissä.

Hyvät fiilikset

Kuulimme myös tällä viikolla hyviä uutisia, saamme piakkoin vahvistuksia sairastuvalta, joten näiltäkin osin joukkueen fiilis nousi pykälän ylöspäin!

Ottelun parhaat

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin Rosa Malinen Jujusta ja Hanna Härkänen Hurmoksesta.

Pelit jatkuvat alemmassa jatkosarjassa

Seuraavaksi Juju jatkaa naisten alemmassa jatkosarjassa taistelua naisten 1 -sarjapaikasta tammikuussa 2018. Muut joukkueet ovat Jyväs Lentis, Kuortaneen Urheiluopisto, Oriveden Ponnistus, Helsinki Volley 2, LP Vampula ja Salon Viesti.

Kimmo

Share Button