Otteluraportti: Juju Joensuu – Rantaperkiön Isku 3.2.2019

Juju takoi 3-0 (25-19,25-21,25-20) lukemat taululle vakuuttavasti Joensuun Urheilutalolla 3.2.2019

Juju Joensuun ja Rantaperkiön Iskun sunnuntainen kohtaaminen ei ollut vain yksi runkosarjan ottelu. Ainakin kotijoukkueen kannattajille se oli paljon enemmän, se oli tapahtuma. Jonka päätähtinä loistivat kotijoukkueen pelaajat, jotka ansaitusti saivat ottelun päätyttyä yleisöltä seisten suosionosoitukset.

Jo ensimmäiset pallot antoivat osviittaa, kuka ottelun päätteeksi hymyilee otteluvoittajana. Juju tuli kotisalin parketille keskittyneen ja nälkäisen näköisenä. Lataus oli kohdallaan, hyökkäyksissä kovuutta ja helppoja virheitä ei tehty. Ottelun sielu oli kotijoukkueen Jonna Vaskonen, joka pyöritti peliä läpiottelun mallikkaasti ja taidolla. Koko joukkue onnistui yksilötasolla ja erityisesti joukkueena oltiin liikkeellä isolla sydämellä. 

Matti Hämäläinen, valmentaja Juju Joensuu:
– Oli ehdottomasti yksi hienoimmista hetkistä valmentajan urallani. Tämä ottelu, kuulutus, fanien suosionosoitukset olivat jotakin todella hienoa, fiilisteli Matti ottelun tauottua.

Parhaat Jujun pisteentekijät: Sini Kesänen 17 ja Anna Yefremenko 16

Vaara-Karjalan Osuuspankin isännöimässä ottelussa parhaina pelaajina palkittiin joukkueiden kapteenit. Kotijoukkueesta passari Jonna Vaskonen ja vierasjoukkueesta Camilla Lehto. Palkintoja jakamassa oli Vaara-Karjalan Osuuspankin Anna Hoskonen.

Seuraavat kotiottelut pelataan tulevana viikonloppuna Joensuun Urheilutalolla lauantaina 9.2.2019 klo 15:00 jolloin vastustajaksi saapuu Kouvolan Lentopallo -57. Sunnuntaina 10.2.2019 vastaan tepastelee samassa paikassa Kuortane klo 17:00.

Sinistä päälle ja kannustamaan Juju voittoon!

–      Kimmo –

Share Button